Skunk2 Inlaatspruitstuk Ultra Series Street Aluminium Honda Civic,Del Sol,Integra

SKU
55676
Nog maar 1 op voorraad
Prijs vanaf € 608,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU55676
MerkSkunk2
MateriaalAluminium
Product LineUltra Series Street
UniverseelNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,Del Sol,Integra
MontagemateriaalNee
Fabrikantcodes307-05-0505, 307-05-0500
Geschikt voor
Beschrijving
De ingenieurs van Skunk2 Racing hebben onvermoeibaar gewerkt aan de ontwikkeling van de volgende generatie hoogwaardige inlaatspruitstukken en kondigen met trots de release aan van het langverwachte inlaatspruitstuk van de Ultra-serie. Jaren van R & D hebben geresulteerd in een uit meerdere delen bestaand inlaatspruitstuk van gegoten aluminium dat voordelen biedt die alleen een modulair ontwerp mogelijk zou maken.

Voortbouwend op de prestatie-erfenis van onze Pro Series Intake Manifold, en gebruikmakend van de nieuwste CFD-software (Computational Fluid Dynamics); Skunk2 Racing heeft een driedelig modulair ontwerp gecreëerd dat gemakkelijke demontage, overdracht en volumeveranderingen van het plenum mogelijk maakt door het gebruik van een verwijderbaar plenum en optionele plenumafstandhouders. Naast CFD-tests heeft het inlaatspruitstuk van de Ultra-serie uitgebreide interne dyno- en on-car-tests ondergaan, wat heeft geleid tot een ontwerp dat minder restrictief is en zowel koppel als vermogenswinst oplevert voor veel van de concurrenten.

Elk aspect van de Ultra Series Street Intake Manifold werd gedetailleerd en zorgvuldig gepland. Ultra Series Street Intake Manifolds zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium 356 aluminiumlegering voor lichtgewicht maar extra sterkte over plaatmetalen spruitstukken. Elk spruitstuk is CNC-gefreesd voor een nauwkeurige pasvorm en individueel geïnspecteerd voor kwaliteitsborging. Het Ultra Series Street-spruitstuk heeft een royale opening van 74 mm gasklephuis en is geconstrueerd met dikke muren en toegang, waardoor doorbraken bij het matchen van poorten tot een minimum worden beperkt. Intensieve planning en ontwerp gingen het plenum in (1,82 l plenumvolume) om een gelijkmatige luchtstroom over alle vier de cilinders te verdelen onder dynamische belasting. Plaatsing en ontwerp van de snelheidsstapels werden uitvoerig getest op stroming om maximale luchttoevoer naar de cilinder te garanderen. Grote snelheden met verhoogde belopeningen leiden tot lange 221,5 mm inlaatgeleiders met soepele overgangen waardoor de Ultra Series Street Intake Manifold de concurrentie kan verlaten. Ontworpen voor gebruik met aangepaste straattoepassingen en milde turbo-opstellingen, helpt de Skunk2 Ultra Series Street Intake Manifold om een nieuw niveau van betaalbare high-end inlaattechnologie aan de markt te bieden.

Hoogwaardige bevestigingshardware
1.82L plenumvolume
8,72 "lange lopers met verhoogde snelheidsstapels - veel materiaal naar bakboord
Unieke montageflens past universeel op alle B-serie VTEC-koppen
74 mm Gasklephuisopening
Inclusief thermische spruitstukpakking
Royaal gegoten loopwanden voor portering
Past op ALLE populaire chassisconfiguraties - niet alleen racewagens
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Inlaatspruitstuk Ultra Series Street Aluminium Honda Civic,Del Sol,Integra
Uw waardering
Stel een vraag