Skunk2 Voor Camber Kit Pro-Series Honda Civic,CRX,Shuttle

SKU
40822
Nog maar 1 op voorraad
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
€ 299,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU40822
MerkSkunk2
CertificaatGeen certificaat
Voor/AchterVoor
Links en/of rechtsLinks en Rechts
Fabrikantcode516-05-5660
MontagemateriaalNee
AantalSet van 2
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,CRX,Shuttle
Product LinePro-Series
UniverseelNee
Geschikt voor
Beschrijving
Pro-serie

Dit is wat we aanbevelen als een goede camber kit op instapniveau. De Pro-Series camber kit heeft hetzelfde uit één stuk gesmede Pro-Series kogelgewricht dat wordt gebruikt in de Pro-Plus kit, maar in plaats van polyurethaan bussen, gebruikt de Pro standaard rubberen bussen van hoge kwaliteit. Hoewel de Pro-kit iets duurder is dan de Tuner-serie, bieden de voordelen en het gemak van het Pro-Series-kogelgewricht een uitstekende waarde.

Skunk2 maakt en verkoopt camber kits sinds 1995. Om aan de behoeften van de markt te voldoen, hebben we in 1998 een belangrijke wijziging aangebracht door een extra grote rechthoekige topmontage toe te voegen voor een betere positieve camberafstelling. In 2000 pionierden we met het gebruik van een uit één stuk gesmeed kogelgewricht. En in 2004 introduceerden we het gepatenteerde Pro-Series kogelgewricht. Tegenwoordig is ditzelfde ontwerp de referentienorm voor de industrie geworden. De Skunk2 Camber Kits zijn de nummer één keuze van vele professionele raceteams en rijden sinds 1997 op Honda Factory-racewagens. Door uw fabrieks bovenste draagarmen te vervangen door onze camber-kits, krijgt u de mogelijkheid om negatieve camber die het gevolg is van verlagen te corrigeren. uw voertuig. Skunk2 camber kits aan de voorzijde stellen tuners in staat om hun veringinstellingen nauwkeurig in te stellen met behulp van snel verstelbare schuifkogels. Met meer dan 3 graden aanpassing kunnen onze camber kits de effecten van negatieve camber minimaliseren, abnormale bandenslijtage helpen verminderen en de stabiliteit bij hoge snelheden verhogen. Skunk2 camber kits zijn ideaal voor race- of straattoepassingen. Beschikbaar in de Pro-Series Plus-, Pro-Series- en Tuner-series.

Pro-Series kogelgewricht zorgt voor een snelle en gemakkelijke aanpassing van de onderzijde van de camber. Dit is vooral handig bij verlaagde voertuigen met schokdempers met korte slag.
Door het gebruik van de Pro-Series kogelgewricht hebben de Pro en Pro-Plus camber kits een lager profiel dat 5 mm meer speling biedt tussen de bovenkant van de camber kit en de onderkant van de veerpoot. Het Pro-Series kogelgewricht is ook voorzien van cadmiumplating voor extra corrosiebestendigheid en een trick race-look.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Voor Camber Kit Pro-Series Honda Civic,CRX,Shuttle
Uw waardering
Stel een vraag