Vandaag geen verzendkosten!

SK-Import Schoonmaak Kwast Zwart

SKU
122075
Ruim op voorraad in tweede magazijn. Verwachte levertijd 1-3 werkdagen
€ 14,95
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
UniverseelJa
SKU122075
MerkSK-Import
CertificaatGeen certificaat
KleurZwart
FabrikantcodeMC MOGG196
MontagemateriaalNee
AantalSet van 5
Technische Details5 verschillende maten detailborstels.
Beschrijving

PRO Detailing Penselenset (5 stuks)

Set van 5 verschillende maten detailleringsborstels. Om tot in de kleinste hoekjes en naden te komen voor een perfect schoon resultaat. Geschikt voor zowel het interieur als het exterieur.

Verschillende maten – 5 verschillende borstelformaten, u kunt er een kiezen die aan uw behoeften voldoet, voldoende lengte om gemakkelijk de wielmoeren te verkennen en te bereiken, smalle of krappe ruimte.
Zachte borstelharen met zachte punt – Ideaal voor gebruik op stoelen of bekleding van zacht nappaleer, zoals badges en wielen aan de buitenkant.
Gebruik binnenshuis – Deze multifunctionele borstels zijn ideaal voor nat en droog gebruik en zijn ideaal voor het reinigen en verwijderen van stof, kruimels, ventilatieopeningen, bekleding, stoelspleten en badges en vele andere binnenoppervlakken. Deze borstels kunnen worden gebruikt met allesreinigers en vele andere reinigingsoplossingen.
Buitengebruik – Deze multifunctionele borstels zijn ideaal voor nat en droog gebruik en zijn geweldig voor het reinigen en verwijderen van vuil en roet van roosters, wielen, badges, raambekleding, deursluitingen, sluitingen en alle andere kleine ingewikkelde gebieden. Deze kunnen op alle oppervlakken worden gebruikt met velgenreinigers, allesreinigers en vele andere reinigingsoplossingen.
Handvatgaten om op te hangen - Houd uw penselen bij de hand en toegankelijk met onze ophanggaten voor het handvat.
Geen metalen onderdelen – Gemaakt van zwijnenhaar gemengd met synthetische vezels, de juiste combinatie van sterkte en flexibiliteit. Geen kans op beschadiging of krassen op de delicate oppervlakken.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SK-Import Schoonmaak Kwast Zwart
Uw waardering
Stel een vraag