LET OP: Je hebt nog geen auto geselecteerd. Maak HIER eerst een selectie

Z-Performance ZP Monoblock T1 Flowforged Velgen 20 Inch 9J ET35 5x112 Satin Black

SKU
119910
Verwachte levertijd 3-5 werkdagen
€ 599,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU119910
MerkZ-Performance
FabrikantcodeMonT1-20x9-5x112
Product LineZP Monoblock T1
Velg Diameter20 Inch
Velgbreedte9J
ET WaardeET35
Steekmaat5x112
Kleur AfwerkingSatin Black
Aantal1 Stuk
KleurZwart
CertificaatTÜV ABE
Naafgat Diameter66.6
MontagemateriaalNee
MateriaalAluminium
UniverseelJa
VersieFlowforged
Beschrijving

Maak kennis met de Z-Performance ZP Monoblock T1 in satin black, een schoolvoorbeeld van moderne wieltechnologie en dikke looks. Dit wiel, met zijn multispoke  en concave design, combineert perfect stijl met prestaties. De satin black afwerking biedt een subtiele, maar toch diepe glans die de uitstraling van elke auto naar een hoger niveau tilt.

Gemaakt door middel van een geavanceerde Tilt Cast & FlowForm techniek, belooft de ZP Monoblock T1 niet alleen top-notch looks, maar ook verbeterde stevigheid en een licht gewicht. Deze productietechniek zorgt voor een wiel dat zowel duurzaam als efficiënt is, ideaal voor zowel alledaags gebruik als voor prestatiegerichte toepassingen.

De naafdop, gemaakt van legering en versierd met het Z-Performance logo, onderstreept de kwaliteit en exclusiviteit van dit wiel. Of je nu streeft naar een verbetering van de rijprestaties of simpelweg je auto een unieke uitstraling wilt geven, de ZP Monoblock T1 in satin black is de perfecte keuze voor elke autoliefhebber die waarde hecht aan esthetiek, prestaties en kwaliteit.

  • Multispoke & Concave Design: Zorgt voor een perfecte balans tussen stijl en prestatie, met een dynamische en sportieve uitstraling.
  • Satin Black Afwerking: Biedt een subtiele, maar diepe glans die de looks van elke auto verbetert.
  • Geavanceerde Tilt Cast & FlowForm Techniek: Verbeterde stevigheid en een licht gewicht, waardoor het wiel zowel duurzaam als efficiënt is voor elke rit.
  • Legering Naafdop met Z-Performance Logo: Onderstreept de hoge kwaliteit en exclusiviteit van het wiel, toevoegend aan zijn premium uitstraling.
  • Ideaal voor Alledaags Gebruik & Prestatiegerichte Toepassingen: Ontworpen om zowel de rijprestaties te verbeteren als een unieke uitstraling te geven aan je auto, waardoor het de perfecte keuze is voor autoliefhebbers die belang hechten aan looks, prestaties en kwaliteit.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z-Performance ZP Monoblock T1 Flowforged Velgen 20 Inch 9J ET35 5x112 Satin Black
Uw waardering
Stel een vraag