LET OP: Je hebt nog geen auto geselecteerd. Maak HIER eerst een selectie

Z-Performance ZP Modular 1 2 Piece Forged Velgen 20 Inch 9.5J ET22 5x120 Extreme Concave Mat Gun Metal Glanzend Zwarte Lip

SKU
119904
Verwachte levertijd 3-5 werkdagen
€ 1.249,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU119904
MerkZ-Performance
FabrikantcodeMod1-20x9.5-5x120
Product LineZP Modular 1
Velg Diameter20 Inch
Velgbreedte9.5J
ET WaardeET22
Steekmaat5x120
Kleur AfwerkingFlat Gun Metal Gloss Black Lip
Aantal1 Stuk
KleurGrijs
CertificaatTÜV ABE
Naafgat Diameter72.6
MontagemateriaalNee
MateriaalAluminium
UniverseelJa
Versie2 Piece Forged
Technische DetailsZwevende spaken - Blootgestelde hardware
Beschrijving

De Z-Performance ZP Modular 1 velg is een gamechanger voor elke auto. Dit meesterwerk combineert krachtige looks met top-notch engineering, waardoor je auto niet alleen opvalt, maar ook een statement maakt op de weg. Met het diepe concave design, 10 strakke spaken in een matte gunmetal afwerking, geef je je auto die sportieve uitstraling. De glanzende zwarte rand voegt een extra detail toe, waardoor de velgen echt in het oog springen.

De state-of-the-art productietechniek is wat de ZP Modular 1 onderscheidt. Het centrum en de rand, elk apart geproduceerd, zijn met precisie verbonden via bouten, wat zorgt voor een ongekende stijfheid en duurzaamheid. De naafdop is gemaakt van hoge kwaliteit legering met het elegante Z-Performance logo.

Perfect voor de liefhebber die geen compromis wilt sluiten tussen stijl en functionaliteit. Upgrade je auto met de Z-Performance ZP Modular 1 velg en rij met vertrouwen en klasse.

  • Diep Concave Design & Strakke Spaken: Biedt een dynamische en agressieve uitstraling die de sportiviteit van elke auto benadrukt.
  • Matte Gunmetal Afwerking met Glanzende Zwarte Rand: Een unieke combinatie die zorgt voor een opvallend contrast.
  • Geavanceerde Productietechniek: Apart geproduceerde centrum en rand, verbonden met bouten, garanderen superieure stijfheid en langdurige duurzaamheid.
  • Hoge Kwaliteit Legering Naafdop met Z-Performance Logo: Benadrukt de exclusiviteit en het premium karakter van de velg.

Optimale Performance: Ontworpen voor zowel looks als verbeterde rijprestaties, waardoor je niet alleen in stijl rijdt, maar ook met verbeterde handling en stabiliteit.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z-Performance ZP Modular 1 2 Piece Forged Velgen 20 Inch 9.5J ET22 5x120 Extreme Concave Mat Gun Metal Glanzend Zwarte Lip
Uw waardering
Stel een vraag