Vandaag geen verzendkosten!

SK-Import Rolkooi Schroef Kooi Gepoedercoat Zwart Staal BMW 3-serie

SKU
105058
Neem contact op voor de levertijd
€ 629,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
UniverseelNee
SKU105058
MerkSK-Import
Auto Merk NaamBMW
Auto Model Naam3-serie
CertificaatGeen certificaat
KleurZwart
MateriaalStaal
MontagemateriaalNee
Product LineSchroef Kooi
Aantal1 Stuk
Technische DetailsE36 Coupe, Compact, Sedan
VersieGepoedercoat
Harnas Bevestigingspunten5 Punts
Geschikt voor
Beschrijving

Automobiel rolbeugels, ook bekend als rolkooien of rolbeugels, zijn cruciale veiligheidscomponenten die zijn ontworpen om de bescherming van inzittenden in voertuigen, met name in hoogwaardige, race- en off-road voertuigen, te verbeteren. Deze structuren bestaan uit een reeks onderling verbonden metalen buizen die strategisch binnenin het voertuig zijn geplaatst om essentiële bescherming te bieden in geval van een koprol of botsing. Een perfecte beschrijving voor automobiel rolbeugels zou de volgende belangrijke kenmerken omvatten:

  1. Verbeterde Veiligheid: Automobiel rolbeugels zijn ontworpen om de veiligheid van de inzittenden van het voertuig aanzienlijk te verbeteren. Ze zijn specifiek ontworpen om te voorkomen dat het dak of het chassis in geval van een koprol instort, waardoor het risico op letsel voor de bestuurder en passagiers wordt verminderd.

  2. Grondige Constructie: Deze rolbeugels worden zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals stalen of chromoly buizen. Deze constructie zorgt ervoor dat de rolbeugels extreme krachten kunnen weerstaan, waardoor hun integriteit zelfs tijdens hoogimpact situaties behouden blijft.

  3. Op Maat Gemaakt: Rolbeugels worden op maat gemaakt of zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties om te passen bij verschillende voertuigtypen en modellen. Ze kunnen precies worden ontworpen om het interieur van het voertuig aan te vullen en zowel veiligheid als esthetiek te behouden.

  4. Veelzijdigheid: Hoewel in de eerste plaats geassocieerd met racen en hoogwaardige voertuigen, hebben rolbeugels hun weg gevonden naar verschillende automotive toepassingen, waaronder offroad rijden, rotskruipen en zelfs dagelijks rijden. Hun aanpasbaarheid maakt ze een belangrijke toevoeging aan elk voertuig dat is bedoeld voor uitdagend terrein of motorsportactiviteiten.

  5. Eenvoudige Installatie: Veel rolbeugels zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en kunnen vaak direct aan bestaande voertuigstructuren worden bevestigd, waardoor de noodzaak voor uitgebreide aanpassingen wordt verminderd.

  6. Esthetiek en Aanpassing: Sommige autoliefhebbers kiezen ervoor om hun rolbeugels aan te passen voor een unieke uitstraling die past bij het algehele ontwerp van het voertuig. Poedercoating en andere afwerkingsopties maken personalisatie mogelijk.

  7. Verhoogde Chassisstijfheid: Naast rolbescherming kunnen rolbeugels ook de chassisstijfheid van een voertuig verbeteren, wat de handling en algemene prestaties kan verbeteren.

Samenvattend zijn automobiel rolbeugels niet alleen veiligheidsvoorzieningen; ze zijn een symbool van toewijding aan veiligheid, prestaties en de bescherming van zowel het voertuig als zijn inzittenden. Hun combinatie van robuuste constructie, op maat gemaakte pasvorm en naleving van veiligheidsnormen zorgt ervoor dat ze een cruciaal element zijn in de wereld van avontuurlijke automotive met hoge prestaties en off-road, en bieden zowel bescherming als gemoedsrust aan bestuurders en passagiers.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SK-Import Rolkooi Schroef Kooi Gepoedercoat Zwart Staal BMW 3-serie
Uw waardering
Stel een vraag