Gratis montage bij aankoop van een set velgen met winterbanden

NRG Innovations Kuipstoel Ultra Zwart Fiberglass

SKU
105028
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 629,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU105028
MerkNRG Innovations
CertificaatGeen certificaat
KleurZwart
FabrikantcodeFRP-304BK-ULTRA
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
StijlUltra
MateriaalFiberglass
UniverseelJa
VerstelbaarNee
Beschrijving

Bereid je voor om gefascineerd te worden door de FRP Kuipstoel PRISMA-editie met een parelachtige achterkant en geheel zwart Alcantara veganistisch materiaal, nu met speciaal Ultra-borduurwerk, verkrijgbaar in een XLarge-maat. Deze stoel is een meesterwerk van auto-ontwerp, waarbij luxueuze esthetiek naadloos wordt gecombineerd met het allerbeste op het gebied van comfort en stijl.

Belangrijkste kenmerken:

  1. PRISMA Edition Brilliance: De PRISMA Edition tilt zitcomfort naar een hoger niveau met zijn parelmoerachtige achterkant, waardoor een aura van weelde wordt toegevoegd aan het interieur van uw auto. Het lichtspel op dit unieke kenmerk is werkelijk fascinerend.

  2. Alcantara Veganistisch materiaal: De bekleding van de stoel is gemaakt van geheel zwart Alcantara, een voortreffelijk veganistisch materiaal dat bekend staat om zijn zachte comfort en milieuvriendelijke eigenschappen. Het ziet er niet alleen sensationeel uit, maar sluit ook aan bij duurzame waarden.

  3. XLarge Fit: Voor degenen die op zoek zijn naar extra ruimte zonder concessies te doen aan de ondersteuning, biedt deze XLarge-versie voldoende ruimte voor een comfortabele en ontspannen rit, perfect voor langere reizen of lange ritten.

  4. Speciaal Ultra-borduurwerk: Het speciale Ultra-borduurwerk tilt maatwerk naar een geheel nieuw niveau. Dit ingewikkelde en onderscheidende kenmerk voegt een persoonlijk tintje en een uniek element toe aan uw stoel, waardoor deze zich onderscheidt van het gewone.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NRG Innovations Kuipstoel Ultra Zwart Fiberglass
Uw waardering
Stel een vraag