Vandaag geen verzendkosten!

NRG Innovations Kuipstoel Competition Dik kussen Blauw Carbon

SKU
105024
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 1.898,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU105024
MerkNRG Innovations
CertificaatFIA
KleurBlauw
FabrikantcodeFRP-RS700M-BL2
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
StijlCompetition
MateriaalCarbon
UniverseelJa
VersieDik kussen
Technische DetailsDik kussen, goede pasvorm
VerstelbaarNee
Beschrijving

De NRG FIA-wedstrijdstoel met wedstrijdstof is het toonbeeld van professionele autosportstoelen, ontworpen voor de grootst mogelijke veiligheid en prestaties. Deze stoel is FIA-gehomologeerd en voldoet aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit voor competitief racen.

Belangrijkste kenmerken:

  1. FIA-homologatie: Deze stoel is gecertificeerd om te voldoen aan de FIA-normen, waardoor wordt gegarandeerd dat deze voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen voor gebruik in de autosport. Racers kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en bescherming tijdens situaties met hoge snelheid en hoge stress.

  2. Hoofdbescherming: het geïntegreerde hoofdbeschermingsontwerp biedt een betere bescherming voor de bestuurder, waardoor het risico op letsel bij een botsing of botsing wordt verminderd. Deze functie is cruciaal voor racers die op zoek zijn naar veiligheid op het hoogste niveau.

  3. Competitiestof: De wedstrijdstof van de stoel verbetert niet alleen de race-esthetiek, maar biedt ook superieure grip en duurzaamheid. Het houdt je veilig op zijn plaats tijdens agressieve manoeuvres en is bestand tegen de ontberingen van competitief racen.

  4. Klittenbandvullingen: De stoel is voorzien van klittenbandvullingen, waardoor een goede en aangepaste pasvorm voor de bestuurder wordt gegarandeerd. Dit aanpassingsvermogen garandeert dat de stoel zich comfortabel aanpast aan uw lichaam, waardoor het comfort en de controle worden verbeterd.

De NRG FIA-wedstrijdstoel met wedstrijdstof is de ultieme keuze voor professionele racers en degenen die het hoogste niveau van veiligheid en prestaties eisen. Met zijn FIA-homologatie, hoofdomsluiting, wedstrijdstof en klittenbandvulling is deze stoel een bewijs van NRG's toewijding aan autosportuitrusting van het hoogste niveau. Verbeter uw race-ervaring met deze uitzonderlijke, wedstrijdklare zitoplossing.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NRG Innovations Kuipstoel Competition Dik kussen Blauw Carbon
Uw waardering
Stel een vraag