Vandaag geen verzendkosten!

NRG Innovations Snap-Off Glanzende Ring Aluminium

SKU
105018
Neem contact op voor de levertijd
Prijs vanaf € 159,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU105018
MerkNRG Innovations
CertificaatGeen certificaat
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
MateriaalAluminium
UniverseelJa
VersieGlanzende Ring
FabrikantcodesSRK-R200BK-BK, SRK-R200BK-BL, SRK-R200BK-OR, SRK-R200BK-PK, SRK-R200BK-PP, SRK-R200BK-RD, SRK-R200BK-SL, SRK-R200GM-CG, SRK-R200GM-CH, SRK-R200GM-MC, SRK-R200GM-RG, SRK-R200BK-MB
Technische DetailsOok bruikbaar voor gamen
Beschrijving

De NRG Innovations Snap-Off met glanzende ring is een geavanceerd snelontgrendelingssysteem voor het stuur dat functionaliteit en stijl naadloos combineert voor zowel gamers als autoliefhebbers. Dit innovatieve product valt op door zijn indrukwekkende eigenschappen en opvallend design.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Snap-Off-technologie: Het NRG Innovations Snap-Off-systeem is ontworpen voor het moeiteloos verwijderen van het stuur, waardoor het ideaal is voor gamers en circuitliefhebbers die vaak wisselen tussen gaming-opstellingen of snelle toegang tot de bedieningselementen van hun voertuig nodig hebben.

  2. Hoogwaardige aluminium constructie: dit snelsluitsysteem is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is niet alleen duurzaam, maar ook licht van gewicht. De robuuste constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen de ontberingen van zowel gaming- als motorsporttoepassingen.

  3. Glanzende ringaccent: De toevoeging van een glanzende aluminium ring voegt een vleugje verfijning toe aan uw stuurwielopstelling.

  4. Universele compatibiliteit: De NRG Snap-Off is ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan stuurwielen, waardoor hij geschikt is voor verschillende voertuigen en gaming-randapparatuur. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat het naadloos kan worden geïntegreerd in uw favoriete game- of rijervaring.

  5. Snelle installatie: Het installeren van het NRG Snap-Off-systeem is een eenvoudig proces, waardoor gebruikers van de voordelen kunnen genieten zonder dat er uitgebreide gereedschappen of technische expertise nodig zijn. Het gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt voor een probleemloze installatie.

  6. Veilig en betrouwbaar: Veiligheid is een prioriteit bij NRG Innovations, en dit afkliksysteem is ontworpen met een sterk vergrendelingsmechanisme om te voorkomen dat het per ongeluk losraakt tijdens game- of racesituaties met hoge intensiteit.

  7. Aanpassingsopties: De NRG Snap-Off is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor gebruikers deze kunnen afstemmen op hun gaming-opstelling of het interieur van het voertuig voor een gecoördineerde, visueel aantrekkelijke esthetiek.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NRG Innovations Snap-Off Glanzende Ring Aluminium
Uw waardering
Stel een vraag