Vandaag geen verzendkosten!

NRG Innovations Race simulator stand Moza, Thrustmaster, Fanatec Wit Aluminium

SKU
105009
Neem contact op voor de levertijd
€ 1.579,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU105009
MerkNRG Innovations
FabrikantcodeFRP-APEX
KleurWit
MateriaalAluminium
StijlMoza, Thrustmaster, Fanatec
UniverseelJa
CertificaatGeen certificaat
Aantal1 Stuk
MontagemateriaalNee
Technische DetailsZonder stoel!
Beschrijving

De NRG Innovations Racing Simulator Stand, ontworpen voor Moza-, Thrustmaster- en Fanatec-opstellingen, biedt een uitzonderlijke en meeslepende game-ervaring terwijl je je simulatiegame naar nieuwe hoogten tilt. Deze simulatorstandaard is gemaakt van hoogwaardig wit aluminium en is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zit ook boordevol functies om zelfs de meest veeleisende race- en gameliefhebbers tevreden te stellen.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Compatibiliteit met toonaangevende merken: De NRG Innovations Racing Simulator Stand is ontworpen om naadloos plaats te bieden aan Moza-, Thrustmaster- en Fanatec-racestuur- en pedaalsets. Deze brede compatibiliteit zorgt ervoor dat je kunt genieten van een volledig scala aan simrace-ervaringen met je favoriete randapparatuur.

  2. Duurzame aluminium constructie: deze simulatorstandaard is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is niet alleen sterk en robuust, maar ook licht van gewicht. Hij is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de meest intense spelomstandigheden, terwijl hij een elegant en strak uiterlijk behoudt.

  3. Stabiliteit en verstelbaarheid: de standaard heeft een stabiel en verstelbaar ontwerp, met aanpasbare hoogte, hoek en pedaalplaatpositie. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u uw opstelling kunt verfijnen voor maximaal comfort en een meeslepende race-ervaring.

  4. Snelle en eenvoudige montage: het opzetten van uw simulator is een fluitje van een cent met de NRG Innovations Racing Simulator Stand. Het gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt voor een probleemloos montageproces, zodat u met minimale vertraging achter het stuur kunt kruipen en de virtuele baan kunt betreden.

  5. Precision Racing: De standaard biedt een stabiel platform voor je racestuur, pedalen en versnellingspook, zodat elke invoer die je maakt nauwkeurig en responsief is. Deze precisie is essentieel voor een concurrentievoordeel in simracen.

  6. Verbeterde esthetiek: de witte aluminium afwerking geeft de simulatorstandaard een moderne en elegante uitstraling, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan uw speelruimte.

  7. Veelzijdig gebruik: of u nu een amateurracer of een professionele eSports-gamer bent, deze simulatorstandaard is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. De compatibiliteit met alle racemerken en randapparatuur en de aanpasmogelijkheden zijn geschikt voor een breed scala aan gebruikers.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NRG Innovations Race simulator stand Moza, Thrustmaster, Fanatec Wit Aluminium
Uw waardering
Stel een vraag