Gratis montage bij aankoop van een set velgen met winterbanden

NRG Innovations Stuurhaak Aluminium

SKU
105001
Neem contact op voor de levertijd
Prijs vanaf € 44,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU105001
MerkNRG Innovations
CertificaatGeen certificaat
MontagemateriaalNee
Aantal1 Stuk
MateriaalAluminium
UniverseelJa
FabrikantcodesSTR-100BK, STR-100RD, STR-100PP, STR-100PK, STR-100BL, STR-100MC, STR-100NG,, STR-100TI
Beschrijving

De NRG Innovations Stuurhaak Aluminium is een strak en praktisch autoaccessoire ontworpen om uw rijervaring te verbeteren. Deze stuurwielhaak is met precisie vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en biedt een unieke combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl.

De belangrijkste kenmerken van de NRG Innovations Stuurhaak Aluminium zijn:

  1. Stevige constructie : de haak is gemaakt van lichtgewicht en toch robuust aluminium, waardoor hij bestand is tegen de ontberingen van dagelijks gebruik.

  2. Handige opslag : de haak is ingenieus ontworpen om een veilige en gemakkelijk toegankelijke locatie te bieden om uw wiel of iets anders op te hangen!

  3. Snelle installatie : Het installeren van de NRG Innovations Stuurhaak Aluminium is een fluitje van een cent. Hij kan eenvoudig aan uw auto worden bevestigd. Het universele ontwerp van de haak maakt hem compatibel met de meeste stuurwielmaten en -stijlen. Hij past perfect op spiegels en rolbeugels!

  4. Veelzijdig gebruik : hoewel het in de eerste plaats is ontworpen als handtas- of tashaak, maakt het ontwerp verschillende toepassingen mogelijk. Je kunt kleine spullen zoals maskers, paraplu's of zelfs lichtgewicht jassen ophangen, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor bestuurders die onderweg zijn.

  5. Strak uiterlijk : de NRG Innovations Stuurhaak Aluminium is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan het interieur van uw voertuig. De gepolijste aluminium afwerking past bij de meeste auto-interieurs en kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op het interieur van uw auto.

Of u nu een dagelijkse forens bent, een drukke ouder of gewoon iemand die waarde hecht aan een goed georganiseerd en stijlvol auto-interieur, de NRG Innovations stuurwielhaak biedt een praktische en esthetisch aantrekkelijke oplossing om uw essentiële spullen bij de hand te houden terwijl u rijdt.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NRG Innovations Stuurhaak Aluminium
Uw waardering
Stel een vraag