Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Eventuri Charge Pipe Kit V2 met MAF Carbon Honda Civic

SKU
93558
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 1.063,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU93558
MerkEventuri
CertificaatGeen certificaat
FabrikantcodeEVE-FK8V2-CF-CHG
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
MateriaalCarbon
UniverseelNee
VersieV2 met MAF
Productgewicht2
Geschikt voor
Beschrijving
1) VOLUME:

Inlaatdiameters - Eventuri: 78 mm, voorraad: 63 mm.
Door de diameter van de MAF-sectie van de inlaat tot aan de turbobuis te behouden, hebben we het dwarsdoorsnede-oppervlak met meer dan 53% vergroot voor het grootste deel van het inlaatstroompad naar de turbo. Het is duidelijk dat met aanzienlijk grotere interne diameters, de Eventuri-buis een veel groter inwendig volume inkapselt dat het stroompad naar de turbo verkleint. Hierdoor kan de turbo efficiënter werken en sneller naar de maximale boost-niveaus spoelen. Het stelt de turbo ook in staat om op maximale boost te werken met minder turbinebelasting.

2) STROOMKWALITEIT:

Het hebben van alleen een groot intern volume is niet goed, tenzij het stroompad ook een soepele luchtstroom naar de turbo mogelijk maakt. Door gebruik te maken van Prepreg Carbon Fiber op hoge temperatuur zijn we erin geslaagd om een glad binnenoppervlak te bereiken. De voorraadinlaatbuis is daarentegen gemaakt van gegoten aluminium dat eindigt met een ruw binnenoppervlak. Dit in combinatie met de vloeiende kromming van de elleboog resulteert in een stroompad dat turbulentie minimaliseert.

3) TEMPERATUUR:

Het laatste criterium was om de geleiding van warmte in de luchtstroom te minimaliseren. De standaardinlaat is direct verbonden met de turbo en geleidt dus onmiddellijk warmte als de turbo opspoelt. Ons systeem maakt gebruik van een machinaal bewerkte flens die wordt aangesloten op de turbo en vervolgens een siliconenkoppeling met een geïntegreerde thermische afstandhouder om te voorkomen dat de carbonlleboog direct contact heeft met de turbo. Deze barrière in combinatie met de lage thermische geleidbaarheid van carbon fiber resulteert in minder warmteoverdracht naar de luchtstroom.

Deze turbobuis is ontworpen om in onze FK8-inlaat te passen met de bijgewerkte V2 MAF-buis.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eventuri Charge Pipe Kit V2 met MAF Carbon Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag