QSP Uitlaat Hitteband Zilver Polyester

SKU
80152
Verwachte levertijd 1-3 werkdagen
€ 63,50
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU80152
MerkQSP
CertificaatGeen certificaat
KleurZilver
FabrikantcodeQAEXHAUST SILVER
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
MateriaalFiberglass
UniverseelJa
Lengte5.5 m
Breedte50 mm
Technische DetailsUp to 1093 C
Beschrijving

Hitteband is een innovatieve manier om je uitlaat te isoleren en het bied ook zeker meerdere voordelen. Hitteband of ook wel uitlaatband genoemd isoleert de uitlaat en zorgt voor een hogere temperatuur in de uitlaat. Een hetere uitlaat zorgt dus ook meer vermogen, het vermindert de temperatuur onder de motorkap, het beschermt de hitte gevoelige onderdelen en zorgt voor een koudere luchtinlaat temperatuur. Het is dus ook aan te raden om hitteband te gebruiken om heel snel en eenvoudig betere resultaten te kunnen behalen.

Hitteband is universeel toepasbaar en wordt veel gebruikt bij auto's, motoren, vliegtuigen, boten, landbouwvoertuigen en bij industriele toepassingen. Een uitlaat wrappen met hitteband is makkelijker dan je denkt, niemand hoeft hier een cursus voor te volgen. We geven wel als tip mee, zorg voor voldoende band. Meet eerst het deel op wat ingepakt moet worden. Neem als voorbeeld een standaard 4 cilinder spruitstuk, hiervoor heb je al wel 15 meter hitteband nodig. Weet je niet precies hoeveel je nodig hebt of hoe je moet meten? Wij helpen je graag!

Voor gebruik klein beetje vochtig maken voor het soepele materiaal in werking te kunnen stellen. Hierdoor zal de band soepeler om de uitlaat gewikkeld kunnen worden.

Men gebruikt tegenwoordig ook de hitteband voor een mooie afgewerkte look onder de motorkap, aan je uitlaat of spruitstuk. Tegenwoordig erg populair voor de caf?racers, bobbers, brat style en choppers.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QSP Uitlaat Hitteband Zilver Polyester
Uw waardering
Stel een vraag