Mishimoto Air To Water Intercooler Aluminium BMW 3-serie

SKU
76770
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 1.760,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU76770
MerkMishimoto
CertificaatGeen certificaat
FabrikantcodeMMINT-F80-15
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamBMW
Auto Model Naam3-serie
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Technische DetailsFits only M3 / M4
Geschikt voor
Beschrijving

BMW heeft de gave om hun belang als maatstaf te behouden als het gaat om luxe luxeauto's, met de F8X-generatie als geen uitzondering.
De S55 die de BMW F8X M3, M4 en M2 Competition 2015-2020 aandrijft, druipt van de technologie, waaronder een lucht-water-tussenkoelsysteem om koel te blijven.
Waar het ontwerp van de intercooler van BMW voldoende was om deze generatie middelgrote M's naar hun hoogtepunt te brengen, vonden we hier bij Mishimoto enkele zwakke punten die we moesten verbeteren.

We zijn begonnen met de eindtanks.
De Mishimoto Performance Air-to-Water Intercooler is voorzien van volledige, gegoten aluminium eindtanks, TIG-gelast aan onze staaf-en-plaatkern voor maximale duurzaamheid terwijl je de boost in je Bimmer vergroot.
Onze eindtanks hebben ook interne luchtomleiders op zowel de inlaat als de uitlaat om een gelijkmatige stroom van geladen lucht door de kern te garanderen.
Als het op de kern aankomt, is groter beter, en we waren in staat om de grootte van onze kern in alle dimensies uit te breiden, wat resulteerde in een toename van 29% in kernvolume terwijl we ons onthouden van enige aanpassingen als het gaat om installatie.
Onze nieuwe kern heeft ook een unieke interne lamelindeling met één doorgang voor de koelvloeistofdoorgang voor een optimale warmteoverdracht van de geladen lucht naar de koelvloeistof.

Met onze gecombineerde verbeteringen zagen we dat de Mishimoto 2015-2020 BMW F8X M3 en M4 Performance Intercooler de stroom door de kern met 16% verhoogde en een daling van 12 F in de inlaatluchttemperaturen registreerde bij testen met de Mishimoto Performance Heat Exchanger. We registreerden ook een gemiddelde toename van 11whp en 8wtq tijdens onze tests met piekwinsten tot 31whp en 10wtq.

Met de micro-rimpel zwarte afwerking en het slanke ontwerp van de kopplaat, is de Mishimoto Performance Air-to-Water Performance-intercooler niet alleen de perfecte aanvulling op je F8X-build, maar ziet hij er ook goed uit in de motorruimte van de M. Zoals al onze producten, de Mishimoto 2015-2020 BMW F8X M3, M4 en M2 Competition Performance Air-to-Wate

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Air To Water Intercooler Aluminium BMW 3-serie
Uw waardering
Stel een vraag