Skunk2 Achter Camber Kit Pro-Series Aluminium Honda Civic

SKU
67641
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 453,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67641
MerkSkunk2
Voor/AchterAchter
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
MateriaalAluminium
Product LinePro-Series
UniverseelNee
Fabrikantcodes516-05-0665, 516-05-0660
Geschikt voor
Beschrijving
Skunk2's hard geanodiseerde achterkamerkit voor '12 -'15 Civic is gebaseerd op dezelfde verstelbare camber kit-technologie die het bedrijf al meer dan een decennium gebruikt op zijn eigen raceauto's. Dankzij het nieuwe en unieke telescopische ontwerp met tegenoverliggende schroefdraad kunnen nu camber aanpassingen worden gemaakt zonder dat de arm van het chassis hoeft te worden losgekoppeld. Draai eenvoudig de contramoeren los en draai voor gemakkelijke en snelle positieve of negatieve camber aanpassingen.

Skunk2's Rear Camber Kit is een must-have voor liefhebbers die hun vering willen verfijnen of de negatieve camber willen corrigeren die wordt geïntroduceerd vanaf verlaagde rijhoogtes. Met de mogelijkheid om zowel positieve als negatieve camber aan te passen, kunnen enthousiastelingen abnormale bandenslijtage verminderen en het rijgedrag en de algehele stabiliteit aanzienlijk verbeteren.

Elke Skunk2 achterkamerkit is gemaakt van gesmeed gelegeerd staal, vliegtuigkwaliteit 7075 aluminium en geplateerd voor uitzonderlijke corrosiebestendigheid.

Elke kit bevat Skunk2's toonaangevende polyurethaan bussen met lage doorbuiging en sferische lagers die de geometrie van de OEM-ophanging aanzienlijk verbeteren door de bewegingsvrijheid op meerdere assen tegelijkertijd te vergroten en de ophanging van de ophanging te elimineren.

Pas de camber aan de achterzijde snel aan zonder de arm van het chassis los te koppelen.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Achter Camber Kit Pro-Series Aluminium Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag