Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Skunk2 Valve Springs Set & TI Retainer F & H-Series VTEC Honda Accord,Prelude

SKU
67622
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 531,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67622
MerkSkunk2
Fabrikantcode344-05-1360
MontagemateriaalNee
AantalSet van 16
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamAccord,Prelude
UniverseelNee
VersieF & H-Series VTEC
Geschikt voor
Beschrijving
Exclusief vervaardigd van superschoon, chroom-siliconen draad gefreesd in Japan, zijn Skunk2's Alpha Valve Springs voor Honda's F, H-serie VTEC-motoren een product van de jarenlange race- en motorbouwervaringen van het bedrijf. Door gebruik te maken van binnen- en buitenveren die met elkaar zijn verbonden door een lichte passing en met verschillende frequenties, zijn Alpha Valve Springs in staat om klepvlotter te voorkomen en de valvetrain-stabiliteit te behouden bij motortoerentallen van meer dan 10.000 tpm.

Alpha-houders
Alpha Titanium Retainers zijn ontworpen om de massa van de valvetrain aanzienlijk te verminderen, wat resulteert in meer pk's en een verbeterde stabiliteit van de valvetrain. Net als bij Skunk2's al populaire Pro Series Titanium Retainers, hebben Alpha Titanium Retainers radius gesneden randen voor extra tuimelaarspeling en verminderd gewicht, strategisch geplaatste verlichtingsgroeven en verminderde algemene hoogtes voor een betere klepafdichting en nog meer gewichtsvermindering.

Alpha Titanium-houders worden vervaardigd met behulp van de nieuwste 3D CAD (Computer Aided Design) en FEA (Finite Element Analysis) om ervoor te zorgen dat ze allemaal zijn geoptimaliseerd voor sterkte en voor een lager gewicht. Skunk2-ingenieurs testen en bewijzen vervolgens hun ontwerpen op de motordyno en op het racecircuit. Eenmaal goedgekeurd voor productie, wordt alleen titanium van medische kwaliteit gebruikt dat ultrasoon is geïnspecteerd en gecertificeerd. Na CNC-bewerking wordt elke houder vervolgens afzonderlijk geïnspecteerd om te zorgen voor de juiste gatdiameter, conus en dat ze vrij zijn van bewerkingsfouten om de juiste geïnstalleerde klepveerhoogten en -druk te garanderen. Ten slotte is elke houder voor uw bescherming geserialiseerd, inclusief waardevolle informatie, zoals materiaalspecificaties en productie- en inspectiedata.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Valve Springs Set & TI Retainer F & H-Series VTEC Honda Accord,Prelude
Uw waardering
Stel een vraag