Skunk2 Inlaatspruitstuk Ultra Series Street Zilver Aluminium Mazda MX-5

SKU
67596
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 621,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67596
MerkSkunk2
Fabrikantcode307-10-1000
KleurZilver
MateriaalAluminium
Product LineUltra Series Street
UniverseelNee
Auto Merk NaamMazda
Auto Model NaamMX-5
CertificaatGeen certificaat
MontagemateriaalNee
Technische DetailsOnly Fits 1.8 Engine
Geschikt voor
Beschrijving
Het wachten is voorbij!! Skunk2 Racing heeft onvermoeibaar gewerkt om het meest complete, hoogwaardige inlaatspruitstukpakket te ontwikkelen dat mogelijk is voor de NA en NB Mazda Miata!

Welkom bij de Skunk2 Racing Ultra Street Intake Manifold. Jaren van R & D hebben geresulteerd in een uit meerdere delen bestaand inlaatspruitstuk van gegoten aluminium dat voordelen biedt die alleen een modulair ontwerp mogelijk zou maken! Voortbouwend op de prestatie-erfenis van onze Pro Series Intake Manifold, en gebruikmakend van de nieuwste CFD-software (Computational Fluid Dynamics); Skunk2 Racing heeft een driedelig modulair ontwerp gecreëerd dat gemakkelijke demontage, portering en volumeveranderingen van het plenum mogelijk maakt door het gebruik van een verwijderbaar plenum. Naast CFD-tests heeft het Ultra Street Intake Manifold uitgebreide interne dyno- en on-car-tests ondergaan, wat heeft geleid tot een ontwerp dat minder beperkend is, wat zowel koppel als vermogenswinst oplevert boven elk ander aanbod!

Skunk2 Racing Ultra Street inlaatspruitstukken zijn van gegoten aluminium, vervaardigd uit een hoogwaardige 356 aluminiumlegering voor sterkte en lichtgewicht. Elk spruitstuk is CNC-gefreesd voor een nauwkeurige pasvorm en individueel geïnspecteerd voor kwaliteitsborging. Het Ultra Series Street-spruitstuk heeft een royale opening van 68 mm gasklephuis en is gebouwd met dikke muren bij binnenkomst, waardoor doorbraken bij poortafstemming tot een minimum worden beperkt. Intensieve planning en ontwerp gingen het plenum in (1.8L plenumvolume) om een gelijkmatige luchtstroom over alle vier de cilinders te verdelen onder dynamische belasting. Plaatsing en ontwerp van de snelheidsstapels werden uitvoerig getest op stroming om maximale luchttoevoer naar de cilinder te garanderen. Grote snelheden met verhoogde belopeningen leiden tot 10,00 ”lange inlaatgeleiders met soepele overgangen waardoor het Ultra Street inlaatspruitstuk alle andere inlaatspruitstukken voor productie kan uitstromen.

Skunk2 Racing Ultra Street inlaatspruitstukken zijn ontworpen om te worden gebruikt in gemodificeerde toepassingen met natuurlijke aanzuiging en in milde turbo / supercharged setups.

KENMERKEN:

Modulair 2 st. Ontwerp met verwijderbaar 1,8 liter plenum
Taps toelopende 10.00 ”lange high-velocity lopers met verhoogde snelheidsstapelingangen
Unieke montageflens universeel passend voor NA & NB-koppen
Royaal gegoten loopwanden voor portering
68 mm gasklephuisopening
Past op ALLE populaire chassisconfiguraties - niet alleen racewagens
Elimineert obstructieve VICS- en VTCS-vlinders
Lichtgewicht 356 aluminium constructie
Hoogwaardige bevestigingshardware
Getapt met 1/8 "NPT, 1/4" NPT en 10 mm schroefdraad voor accessoires
Inclusief thermische inlaatpakking en gaskabelbeugel
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Inlaatspruitstuk Ultra Series Street Zilver Aluminium Mazda MX-5
Uw waardering
Stel een vraag