Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Skunk2 Inlaatspruitstuk Ultra Series Street K20A2 Zwart Honda Civic,Accord,Integra

SKU
67595
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 848,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67595
MerkSkunk2
Fabrikantcode307-05-0605
KleurZwart
Product LineUltra Series Street
VersieK20A2
UniverseelNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,Accord,Integra
CertificaatGeen certificaat
MontagemateriaalNee
Geschikt voor
Beschrijving
Het langverwachte Ultra Street "Inlaatspruitstuk voor de '02 -'05 Civic Si en '02 -'06 RSX / RSX Type S, en / of elke swap met de K20A / K20A2 / K20Z1 / K24A1-motoren of cilinderkoppen is eindelijk gearriveerd !

De Ultra-serie is jarenlang onderzoek en ontwikkeling, met als hoogtepunt een uit meerdere delen bestaand inlaatspruitstuk van gegoten aluminium dat voordelen biedt die alleen een modulair ontwerp mogelijk zou maken. Gebruik van de nieuwste CFD-software (Computational Fluid Dynamics); Skunk2 Racing heeft een tweedelig modulair ontwerp gecreëerd dat eenvoudige demontage, overdracht en volumeveranderingen van het plenum mogelijk maakt door het gebruik van een verwijderbaar plenumdeksel en optionele plenumafstandhouders. Naast CFD-tests heeft het inlaatspruitstuk van de Ultra-serie uitgebreide interne dyno-tests ondergaan, wat heeft geleid tot een ontwerp dat minder beperkend is en zowel koppel als vermogenswinst oplevert voor veel van de concurrenten.

Skunk2 Racing Ultra Street inlaatspruitstukken zijn van gegoten aluminium, vervaardigd uit een hoogwaardige 356 aluminiumlegering voor sterkte en lichtgewicht. Elk spruitstuk is CNC-gefreesd voor een nauwkeurige pasvorm en individueel geïnspecteerd voor kwaliteitsborging. Het Ultra Series Street-spruitstuk heeft een royale opening van 71 mm gasklephuis en is gebouwd met dikke muren bij binnenkomst, waardoor doorbraken bij poortafstemming tot een minimum worden beperkt. Intensieve planning en ontwerp gingen het plenum in om een gelijkmatige luchtstroom over alle vier de cilinders te verdelen onder dynamische belasting. Plaatsing en ontwerp van de snelheidsstapels werden uitvoerig getest op stroming om maximale luchttoevoer naar de cilinder te garanderen. Grote snelheden met verhoogde belopeningen leiden tot 6,85 inch lange inlaatgeleiders met soepele overgangen waardoor het Ultra Street Intake Manifold echt wat lucht kan verplaatsen!

Skunk2 Racing Ultra Street inlaatspruitstukken zijn ontworpen om te worden gebruikt in gemodificeerde toepassingen met natuurlijke aanzuiging en in milde turbo / supercharged setups.

KENMERKEN:

Modulair 2 st. Ontwerp met verwijderbaar plenum
Draaibaar plenum voor montage aan de bestuurders- of passagierszijde van het gasklephuis
1.8L Plenumvolume **
Taps toelopende 6,85-inch lange high-velocity lopers met verhoogde snelheidsstapelingangen
Royaal gegoten loopwanden voor portering
71mm gasklephuisopening
Lichtgewicht 356 aluminium constructie
Hoogwaardige bevestigingshardware
Inclusief thermische pakking
2 x 1/4 "NPT en 2 x 1/8" NPT-accessoirepoorten

** Optioneel Billet aluminium plenum spacer Verkrijgbaar in .5L maat

Het K-serie Ultra "Street" -spruitstuk maakt gebruik van het VROEGE PRB / PRC-stijl cilinderkop en gasklephuismontageflenspatroon, maar kan worden geïnstalleerd op de LATE RBC / RBB-stijl cilinderkoppen door het gebruik van een aftermarket Water Bypass Adapter en onze DBW Throttle Body Adapter (PN # 309-05-0120)

Installatie op de '02 -'05 Civic Si (EP3) vereist verschillende aanpassingen. De steun van de radiatorkern moet worden afgesneden, de bedrading voor de TPS-sensor moet mogelijk worden verlengd en de speling tussen de TPS en de radiatorslang kan een aangepaste bovenslang of aanpassing voor de radiator vereisen. "
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Inlaatspruitstuk Ultra Series Street K20A2 Zwart Honda Civic,Accord,Integra
Uw waardering
Stel een vraag