Mishimoto Koelvloeistof Expansievat Aluminium Honda Civic

SKU
67580
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 310,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67580
MerkMishimoto
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
MateriaalAluminium
UniverseelNee
FabrikantcodesMMRT-CTR-17EMWBK, MMRT-CTR-17EMWRD
Geschikt voor
Beschrijving
Het lijdt geen twijfel dat de Honda Civic Type R 2017+ is gebouwd om te presteren. Van gapende grills, torenhoge spoilers en felrood spetters op elk oppervlak, Honda maakte duidelijk dat de FK8 is ontworpen voor snelheid. Waar we al andere componenten hebben verbeterd voor het verbeteren van de snelheid, wendden we ons tot een lange levensduur van de sportieve Civic met onze aluminium expansietank.

De Mishimoto 2017+ Honda Civic Type R aluminium expansietank verwijdert de doorn in het oog, dat is de opvallend beige voorraadtank uit de motorruimte van de FK8 en vervangt deze door een strak, volledig aluminium ontwerp dat beter bij de motorkap past met de optie voor een kleur bijpassende Rallye Red of onopvallende zwarte micro-rimpel finish.

Waar de plastic tank geweldig is voor massaproductie, is het voorbestemd om te falen met herhaalde verwarmings- en koelcycli. Ons ontwerp van de expansietank zorgt ervoor dat u uw koelvloeistof niet hoeft te bevatten en kan de oven aan, de motorruimte van de Civic Type R. We hebben interne schotten in onze tank geïntegreerd om uw koelvloeistofpeil op peil te houden tijdens agressief rijden. De Mishimoto aluminium expansietank bevat ook een kijkglas voor snelle zichtbaarheid op vloeistofniveaus en valt onder de Mishimoto levenslange garantie voor een zorgeloze installatie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Koelvloeistof Expansievat Aluminium Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag