Mishimoto Oliekoeler Kit Aluminium Honda Civic

SKU
67573
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 785,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67573
MerkMishimoto
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
MateriaalAluminium
UniverseelNee
FabrikantcodesMMOC-CTR-17TBK, MMOC-CTR-17TSL
Geschikt voor
Beschrijving

Niets zet een dag op het circuit een domper op met je Honda Civic Type R uit 2017+, net zoals het verkorten van je circuittijd als gevolg van oververhitting. Het is geen geheim nu de FK8 moeite heeft om de temperatuur van zijn vloeistoffen op het juiste niveau te houden. Wij hier bij Mishimoto besloten om wat warmte van de K20C1 te halen met de Honda Civic Type R Direct-Fit oliekoelerkit.

Honda heeft deze motor af fabriek uitgerust met een vloeistof-naar-vloeistof gestapelde plaatoliekoeler. Tijdens normaal rijden op een fabrieksmelodie kan dit de juiste olietemperaturen behouden. Zodra de CTR echter in de omgeving wordt gebracht waarvoor deze bedoeld is, of met de toevoeging van een agressieve melodie, kan deze voorraadeenheid het niet bijhouden.

De Mishimoto Direct-Fit oliekoelerkit geeft het voorraadsysteem een handje door een 19-rijige lucht-luchtkoeler toe te voegen aan het systeem, die gebruik maakt van de gebeeldhouwde en aerocentrische voorbumper van de FK8 om de olietemperaturen met 15 ° C te verlagen. F. Deze koeler wordt op zijn plaats gehouden door een paar toepassingsspecifieke beugels, ontworpen om een goede luchtstroom door het voorwiel goed te houden. De olie van uw Civic wordt veilig vervoerd van en naar de koeler door middel van stevige roestvrijstalen gevlochten lijnen met duurzame AN-fittingen. De Honda Civic Type R-oliekoelerkit 2017+ is verkrijgbaar als thermostatische kit om het risico van overkoeling te elimineren, en met de optie van een zilveren of zwarte koeler. Zoals bij al onze producten, bevat deze kit ook de Mishimoto levenslange garantie voor een zorgeloze installatie.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Oliekoeler Kit Aluminium Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag