Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Intercooler Zilver Aluminium Audi,Volkswagen

SKU
67571
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 925,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67571
MerkMishimoto
CertificaatGeen certificaat
KleurZilver
FabrikantcodeMMINT-MK6-06
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamAudi,Volkswagen
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Geschikt voor
Beschrijving
Geef je MK5 en MK6 GTI / Golf R de koeling die hij verdient met de Mishimoto Performance Intercooler. Volkswagen heeft misschien het concept van de hot-hatch uitgevonden, maar de pittige Golf kan nog steeds een helpende hand gebruiken als het gaat om het koel houden.

Het standaard intercooler-systeem in de GTI is geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Echter, met de populariteit van boosting, worstelt een component zoals de buis-en-vin warmtewisselaar om bij te blijven. In combinatie met de combinatie van plastic in de constructie, is het slechts een kwestie van tijd voordat je boost-lekken begint te zien.

Wij hier bij Mishimoto zijn van de grond af begonnen met de MK5 en MK6 GTI / Golf R Performance Intercooler. We hebben het plastic weggegooid ten gunste van volledig gegoten aluminium eindtanks die elke hoeveelheid boost aankunnen die je kunt geven.

We hebben ook een interne luchtomleider in onze eindtanks ingebouwd om gebruik te maken van de volledige kern.

De Mishimoto MK5 en MK6 Volkswagen GTI / Golf R Performance Intercooler-kern vervangt de lichtgewicht buis-en-vinconstructie door een robuustere bar-and-plate-opstelling.

Deze zware constructie leent zich voor verbeterde duurzaamheid en warmteafvoer. Onze kern heeft een toename van 46% in het kernvolume met een toename van 97% in het externe vinoppervlak. In combinatie met onze verbeterde eindtanks, verbetert het complete pakket de stroom met 9% en daalt 20 ° F van de geladen lucht door de kern.

De Mishimoto MK5 en MK6 GTI Intercooler Kit bevat ook 5-laags siliconen koppelingen en een CNC-gefreesde adapter voor een perfecte pasvorm met de standaardpijpen. Deze intercooler wordt ook gedekt door de Mishimoto levenslange garantie voor een zorgeloze installatie op uw Volkswagen.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Zilver Aluminium Audi,Volkswagen
Uw waardering
Stel een vraag