Mishimoto Intercooler Buizen Kit Aluminium Audi,Volkswagen

SKU
67568
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 497,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67568
MerkMishimoto
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamAudi,Volkswagen
MateriaalAluminium
UniverseelNee
FabrikantcodesMMICP-MK7-15KP, MMICP-MK7-15KWBK
Geschikt voor
Beschrijving
Verbeter de stroom van de lucht door uw MK7 met de Mishimoto Intercooler Pipe Kit! De GTI heeft een lange geschiedenis op het gebied van hot-hatchbacks, vooral als het gaat om modellen met viercilinder turbomotoren. De standaard leidingen in de sterspeler van Volkswagen voldoen echter niet helemaal aan de hype. Vol met bochten, beperkende diameters en gemaakt van materialen die gevoelig zijn voor degradatie, kunnen de standaardladingspijpen een vertraging zijn voor uw MK7, vooral wanneer u de boost een boost geeft.

Hier bij Mishimoto hebben we het intercooler leidingsysteem verbeterd, zodat u uw hot-hatch nog heter kunt maken. We zijn begonnen met het vervangen van al het plastic en rubber door een robuustere constructie van doorngebogen aluminium en 5-laags, hittebestendige siliconen koppelingen om een stevige en langdurige verbinding van en naar de intercooler te garanderen. We hebben ook het aantal bochten verminderd door de leidingdiameter te vergroten tot 2,75 inch, wat samen neerkomt op een toename van de luchtstroom met 30%, waardoor dit de perfecte combinatie is met een aftermarket-melodie.

We staan ook achter het vakmanschap van onze producten en daarom bevat deze leidingset ook de Mishimoto levenslange garantie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Buizen Kit Aluminium Audi,Volkswagen
Uw waardering
Stel een vraag