Mishimoto Intercooler Buizen Kit Aluminium Honda Civic

SKU
67567
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 560,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67567
MerkMishimoto
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
MateriaalAluminium
UniverseelNee
FabrikantcodesMMICP-CIV-16KWBK, MMICP-CIV-16KWRD
Geschikt voor
Beschrijving
Help de lucht door het tussenkoelingssysteem van uw L15B7 te stromen met de Mishimoto Performance Intercooler Pipe Kit voor uw 2016+ Honda Civic 1.5T of 2017+ Civic Si! De standaarduitrusting van uw Honda Civic zit vol bochten en is gemaakt van materialen die gevoelig zijn voor degradatie en een beperkte diameter. Dit zijn allemaal kenmerken die het potentieel van uw turbo-Civic beperken. Wij hier bij Mishimoto willen de beperking op het toekomstige potentieel van de L15B7 verwijderen.

We zijn begonnen met de maat van de pijpen. We hebben aan beide zijden van het leidingsysteem in totaal 13 mm toegevoegd, waarbij de diameters van 42 mm tot 55 mm zijn gestegen, wat overeenkomt met een toename van 30%. We hebben ook de vrijheid genomen om de hoeken van de bochten in de leidingen te verkleinen, waardoor de lucht een meer directe stroom door het intercooling-systeem krijgt, waardoor de stroming verbetert.

De grootte en richting van de leidingen waren ook niet de enige verandering. Voorbij is het voor afbraak vatbare plastic waaruit de leidingen aan de koude kant bestaan, die zijn vervangen door een stuk doorngebogen aluminium buis, waardoor uw intercooler buiskit een verbetering in duurzaamheid en stijl heeft gekregen. We hebben ook de vrijheid genomen om het rubber in de standaardkit te vervangen door koppelingen die zijn opgebouwd uit 5 lagen duurzame siliconen die zijn ingebed met hittebestendige vezels, waardoor de motorwarmte uit uw tussengekoelde lucht blijft.

Het resultaat van het toevoegen van de Mishimoto Intercooler Pipe-kit aan u 2016+ Honda Civic 1.5T of 2017+ Civic Si is de toevoeging van stroom door uw intercooling-systeem, samen met een paar extra paarden onder de motorkap, met de mogelijkheid voor meer met een melodie . De 2016+ Honda Civic 1.5T Mishimoto Performance Intercooler Pipe Kit bevat de Mishimoto levenslange garantie.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Buizen Kit Aluminium Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag