Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Ford Focus

SKU
67544
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 272,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67544
MerkMishimoto
KleurZwart
FabrikantcodeMMBCC-RS-16PBE2
MontagemateriaalJa
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamFocus
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Capaciteit88 ml
Geschikt voor
Beschrijving
De Mishimoto Focus RS Baffled Oil Catch Can is ontworpen en ontwikkeld om de opbouw van carbon te verminderen, een veelvoorkomend probleem bij motoren met directe brandstofinjectie.

Mishimoto-ingenieurs ontdekten dat de meeste voertuigen, door de pal te plaatsen in het vacuümgestuurde PCV-systeem van het voertuig, de meeste olieophoping zullen opleveren tijdens normaal en agressief rijden. Waar een pal op het carterontluchtingssysteem aan de linkerkant van de motor kan worden geplaatst, zal zeer weinig accumulatie op voorraad of licht gewijzigde voertuigen worden verkregen. Het hebben van slechts één vangblik, gekoppeld aan het PCV-systeem, zal veruit het beste werken voor de overgrote meerderheid van de Ford Focus RS's op de weg.

De Mishimoto Focus RS-opvangbakkit maakt gebruik van de Mishimoto 2-poorts compacte Baffled Oil Catch Can met een bronzen filter en interne schotten om de olie beter te scheiden van de carterdampen. De kit wordt geleverd met twee direct passende slangen die de opvangbak verbinden met het carter en inlaatspruitstuk.

Het bevat ook een directe montagebeugel die niet alleen uiterst eenvoudig te installeren is, maar ook het blik op een bruikbare locatie monteert, direct naast de olieaftapplug van de motor! Twee CNC-gefreesde aluminium, 3/8 ”weerhaakfittingen verbinden de slangen met het blik. Net als al onze producten wordt deze baffled catch can kit geleverd met de Mishimoto levenslange garantie!

Onze opvangblikken verschillen op enkele niveaus van de meeste lucht-olie-afscheider (AOS) -systemen. Ten eerste worden onze opvangblikken niet verwarmd. Dit betekent dat alle blow-by in het blik kan condenseren, inclusief oliedampen met een laag octaangehalte en verontreinigde brandstofdampen. De meeste AOS-systemen laten de blow-by ook teruglopen in de oliepan, terwijl onze opvangblikken de blow-by opvangen en permanent uit de motor houden.

Als je hebt gezien wat we hebben gezien in de bodem van onze opvangblikken, wil je ook niet dat dat terugvloeit in je olie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Ford Focus
Uw waardering
Stel een vraag