Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Infiniti Q50,Q60

SKU
67543
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 293,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67543
MerkMishimoto
KleurZwart
FabrikantcodeMMBCC-Q50-16PBE
MontagemateriaalJa
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamInfiniti
Auto Model NaamQ50,Q60
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Capaciteit88 ml
Geschikt voor
Beschrijving
Infiniti is geen onbekende in het luxe sedansegment en neemt BMW, Mercedes en Audi aan. Met de introductie van hun VR30DDTT maakten de 2016+ Q50 en Q60 tot een raketschip en schoten de fabrikant naast de typische chique sedans de stratosfeer in. Bij luxe draait alles om het vermogen om te presteren, en dat is waar zelfs de meest geavanceerde verbrandingsmotoren nog steeds onder lijden. Gelukkig zijn we hier om de aanslag van die inlaatkleppen af te houden met de 2016+ Infiniti Q50 / Q60 3.0T Direct Fit Catch Can Kit.

De krachtpatser 3.0T uitgerust in deze Infinitis is de belangrijkste broedplaats voor blow-by en carbonopbouw. Met de toch al hoge compressieverhouding, gecombineerd met een turbo voor elke bank en een brandstofsysteem met directe injectie, hebben olie en brandstofdeeltjes een vrij bereik om het inlaatspruitstuk en kleppen op te kauwen, wat uiteindelijk de prestaties en luxe van uw Q50 of Q60 vermindert.

Genesteld in het krappe motorcompartiment, is ons 2-poorts compacte opvangblikontwerp geïnstalleerd in lijn met het VR30DDTT's PCV-systeem om olie en brandstofdeeltjes uit het carter te onderscheppen en op te vangen voordat ze de kans krijgen om hun intrek te nemen op de topcomponenten. Onze robuuste montagebeugel plaatst de opvangbak op een gemakkelijk toegankelijke locatie en heeft een ontwerp met sleufschroeven om het gedoe met het onderhoud van de bus te verminderen. Om Mishimoto's superieure vakmanschap te ondersteunen, wordt elke Mustang catch can-kit uit 2015 geleverd met de vermaarde Mishimoto levenslange garantie!

Onze opvangblikken verschillen op enkele niveaus van de meeste lucht-olie-afscheider (AOS) -systemen. Ten eerste worden onze opvangblikken niet verwarmd. Dit betekent dat alle blow-by in het blik kan condenseren, inclusief oliedampen met een laag octaangehalte en verontreinigde brandstofdampen. De meeste AOS-systemen laten de blow-by ook teruglopen in de oliepan, terwijl onze opvangblikken de blow-by opvangen en permanent uit de motor houden. Als je hebt gezien wat we hebben gezien in de bodem van onze opvangblikken, wil je niet dat dat wegvloeit
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Infiniti Q50,Q60
Uw waardering
Stel een vraag