Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Mazda MX-5

SKU
67536
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 250,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67536
MerkMishimoto
KleurZwart
FabrikantcodeMMBCC-MIA-16PBE
MontagemateriaalJa
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamMazda
Auto Model NaamMX-5
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Capaciteit88 ml
Geschikt voor
Beschrijving
Met de release van de nieuwe Mazda Miata 2016, zijn de Mishimoto-ingenieurs hard aan het werk op zoek naar manieren om de motorefficiëntie te verbeteren.

Ze hebben dit nieuwe direct passende Miata-olieopvangbussysteem gemaakt om het hart van je Miata te beschermen tegen schadelijke blow-by. Motoren met directe injectie, zoals die in de Miata van 2016, hebben last van versnelde carbonopbouw door het ontbreken van poortinjectie, die de kleppen met brandstof wast tijdens het draaien van de motor.

De ingenieurs zagen een aanzienlijke laag olieophoping tijdens het onderzoeken van het inlaatspruitstuk. De olie kwam uit het PCV-systeem, wat bijdroeg aan de accumulatie van carbon en een verlaging van het octaangetal.

Het nieuwe Miata catch-can-systeem van Mishimoto helpt voorkomen dat deze blow-by de inlaat bereikt, wat resulteert in een schonere draaiende motor.

Mishimoto's Mazda Miata-olievatbuskit bevat Mishimoto's 2-poorts compacte olie-opvangbak met bronzen filter en inwendige keerring om de olie beter te scheiden van de carterdampen. Twee direct passende slangen en een toepassingsspecifieke beugel zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Zoals alle Mishimoto ND Miata-onderdelen, wordt deze vangbakkit geleverd met de Mishimoto levenslange garantie! Onze opvangblikken verschillen op enkele niveaus van de meeste lucht-olie-afscheider (AOS) -systemen. Ten eerste worden onze opvangblikken niet verwarmd. Dit betekent dat alle blow-by in het blik kan condenseren, inclusief oliedampen met een laag octaangehalte en verontreinigde brandstofdampen. De meeste AOS-systemen laten de blow-by ook teruglopen in de oliepan, terwijl onze opvangblikken de blow-by opvangen en permanent uit de motor houden.

Als je hebt gezien wat we hebben gezien in de bodem van onze opvangblikken, wil je ook niet dat dat terugvloeit in je olie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Mazda MX-5
Uw waardering
Stel een vraag