Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Subaru,Toyota

SKU
67529
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 240,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67529
MerkMishimoto
KleurZwart
FabrikantcodeMMBCC-BRZ-13PBE
MontagemateriaalJa
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamSubaru,Toyota
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Capaciteit88 ml
Geschikt voor
Beschrijving
De Mishimoto Baffled Oil Catch Can Kit is ontworpen en ontwikkeld om te werken aan uw BRZ / 86 om schadelijke klappen door dampen te voorkomen die terugkomen in uw motor. De FA20 in de BRZ / 86 maakt gebruik van een iets ander type direct injectiesysteem dat ook poortbrandstofinjectoren gebruikt om de carbonopbouw te helpen verminderen.

Hoewel de opbouw van carbon niet zo ernstig is als bij de meeste direct ingespoten motoren, is er nog genoeg dat u deze opvangbak nodig heeft om uw boxermotor optimaal te laten werken. Duizenden testmijlen werden geregistreerd op een Subaru BRZ om te bepalen welke setup het beste zou werken.

Mishimoto-ingenieurs ontdekten dat de meeste voertuigen, door de pal te plaatsen in het vacuümgestuurde PCV-systeem van het voertuig, de meeste olieophoping zullen opleveren tijdens normaal en agressief rijden. Waar een pal op het carterontluchtingssysteem aan de voorkant van de motor kan worden geplaatst, zal bijna geen accumulatie op voorraad of aangepaste voertuigen opleveren. Het hebben van slechts één vangblik, gekoppeld aan het PCV-systeem aan de achterkant van de motor, zal veruit het beste werken voor de overgrote meerderheid van de BRZ / 86-voertuigen op de weg.

Mishimoto-ingenieurs ontdekten dat een tweede vangbus aan de zijde van de carterventilatie alleen gunstig zal zijn voor voertuigen met geforceerde inductie. De Mishimoto BRZ / 86-opvangbakkit maakt gebruik van de Mishimoto 2-poorts compacte Baffled Oil Catch Can met een bronzen filter en interne schotten om de olie beter te scheiden van de carterdampen.

Het bevat ook een directe montagebeugel die niet alleen extreem eenvoudig te installeren is, maar ook op rechtsgestuurd past! De BRZ / 86-opvangbakkit wordt geleverd met twee direct passende slangen die precies op de 10 mm PCV-klep en in de 12 mm-poort op het inlaatspruitstuk passen. Twee CNC-gefreesde aluminium ½ ”weerhaakfittingen verbinden de slangen met het blik. En, zoals bij elke Mishimoto-olievangerkan, wordt deze verbluffende vangblikkit geleverd met de Mishimoto levenslange garantie!
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Subaru,Toyota
Uw waardering
Stel een vraag