Mishimoto Intercooler Kit Zilver Aluminium Audi,Seat,Volkswagen

SKU
67177
Nog maar 1 op voorraad
Regular Price € 1.022,00 Prijs vanaf € 875,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67177
MerkMishimoto
CertificaatGeen certificaat
KleurZilver
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
Auto Merk NaamAudi,Seat,Volkswagen
MateriaalAluminium
UniverseelNee
FabrikantcodesMMINT-MK7-15KWBKMMINT-MK7-15KP, MMINT-MK7-15
Technische DetailsFits engine EA888
Geschikt voor
Beschrijving
Het mantra achter de grootvader van alle hot-hatchbacks is al lang dat grote dingen in kleine pakketten komen.
De Golf TSI / GTI / R's 2015+ en het intercoolingsysteem, nu aan de 7e generatie, staan op het punt een broodnodige revisie te ondergaan met de Mishimoto Performance Intercooler Kit.

Het voorraadsysteem laat zich het beste omschrijven als het vlees in een intercooler sandwich. Het is geen wonder dat deze intercooler met buis-en-vin geconstrueerde intercooler moeite heeft om hem bij te houden, omdat hij direct tussen de radiator en de AC-condensor is geplaatst.
Waar deze lichtere kern in combinatie met plastic eindtanks geschikt zou kunnen zijn voor massaproductie en tamme straatrijden, zal het moeilijk zijn om de temperatuur van je inlaatlucht laag te houden bij intenser rijden, vooral nadat de boost is opgevoerd.

De Mishimoto 2015+ Volkswagen MK7 Golf TSI / GTI / R Performance Intercooler, gewapend met een arsenaal aan koeltechnologie, neemt de plaats in van de standaard intercooler.
Onze ingenieurs waren in staat om een grotere kern in te persen, waardoor het totale volume met 89% toeneemt ten opzichte van de voorraad en het oppervlak van de externe vin met 162% werd verhoogd. Bovenop de grotere kern is onze volledig aluminium, TIG-gelaste intercooler voorzien van een robuustere constructie van stangen en platen voor betere warmteafvoer. Bovendien zijn de eindtanks van gegoten aluminium geïntegreerd met luchtstroomomleiders om ervoor te zorgen dat de volledige kern wordt gebruikt.

Naast de robuustere intercooler bevat onze Performance Intercooler Kit voor uw Golf 2015+ of Audi A3 / S3 onze Performance Intercooler Pipe Kit.
We hebben de voorraad plastic leidingen en rubberen koppelingen voor doorngebogen aluminium leidingen en 5-laags siliconen koppelingen gedumpt. Onze leidingen vergroten de luchtkanalen van en naar de intercooler tot 2,75 inch, wat resulteert in een toename van 30% in doorstroming.

Gecombineerd leverden onze innovaties voor het MK7-intercoolingsysteem een maximale vermogenswinst op van 14,5 Whp en 13 Wtq op de stock-tuning. Bovendien daalde onze inlaatluchtkoeler de uitlaattemperatuur van de intercooler met 23 ° F.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Kit Zilver Aluminium Audi,Seat,Volkswagen
Uw waardering
Stel een vraag