Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Speedfactory Intercooler

SKU
66760
Verwachte levertijd 1-3 werkdagen
€ 1.421,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU66760
MerkSpeedfactory
FabrikantcodeSF-06-095
MontagemateriaalNee
UniverseelJa
Technische Details1400HP+
Beschrijving
Bij SpeedFactory zijn we alleen tevreden met het allerbeste.
Speciaal ontwikkeld voor auto's die concurreren in de SFWD-klasse (Sport Front Wheel Drive), combineert onze 1.400 pk + geclassificeerde lucht-lucht intercooler onze MASSIVE 6 dikke, 1-delige kern met truc soepel stromende eindtanks en interne inlaatluchtomleiders om een optimale stroom over het gehele intercooler kernoppervlak. Ons unieke intercooler-ontwerp stelt u in staat om maximale koelingseffectiviteit te bereiken met een kleiner pakket dan traditionele lucht-lucht intercoolers, waardoor waardevolle ruimte in beide voorste hoeken van het voertuig wordt vrijgemaakt voor andere componenten die anders zouden worden ingenomen door intercooler leidingen. De eindtanks zijn zorgvuldig met de hand gevormd uit H-3 5052 aluminium en volledig TIG gelast in huis.
Deze intercooler koelt efficiënt de inlaatluchttemperaturen voor veel SFWD-auto's die momenteel in competitie zijn en genereert zeer hoge boostniveaus van meer dan 50 psi.
Onze SFWD intercooler wordt standaard geleverd met 3 "inlaat / 3,5" uitlaat T-6061 gerolde buis. Vibrant Performance Vanjen-klemmen zijn op aanvraag ook verkrijgbaar voor snellere, veiligere laadpijpverbindingen. Alle units worden compleet geleverd met het SpeedFactory-logo op het oppervlak van de kern en worden geleverd met reeds bevestigde M8x1.25mm aluminium bevestigingspluggen voor eenvoudige installatie.
- 1400 pk nominaal
- Kernmaat is 18 "x12" x6 "
- Totale grootte is 26,5 "(rechter buitenzijde naar linker inlaat) x 12" hoog x 6 "dik
"
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Speedfactory Intercooler
Uw waardering
Stel een vraag