SK-Import Vloeibare Pakking Zwart 200ml Silicone

SKU
66222
1 op voorraad
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
€ 24,95 € 20,62
  • Gratis verzending vanaf € 150,- Normaal vanaf € 5,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU 66222
Merk SK-Import
Kleur Zwart
Materiaal Silicone
Universeel Ja
Certificaat Geen certificaat
Montagemateriaal Nee
Technische Details -50 t/m +260 Degrees
Capaciteit 200 ml
Geschikt voor
Beschrijving
Xtreme Silicone Black is een hoogwaardige, azijnzuur uithardende siliconen afdichting, welke bestand is tegen weersinvloeden, vibraties, vochtigheid en hoge temperaturen.

Xtreme Silicone Black is na 24 uur uit gevulkaniseerd en dan belastbaar, met behoud van elasticiteit en een sterke hechting. Uitstekend toepasbaar op glas, aluminium en metaal. Universeel toepasbaar voor waterpompen klepdeksels, oliereservoires, thermostaat- behuizingen transmissiebakken, versnellingsbakken etc. En in het bijzonder voor voegen welke onderhevig zijn aan hoge temperaturen. Bestand tegen zuren en logen.

In goed gesloten originele verpakking op een koele en droge plaats tussen +5°C en +25°C bewaren. Houdbaar tot 24 maanden na fabricatie datum (koel en droog). Attentie: niet toepassen bij voortdurend contact met benzine.

Gebruiksaanwijzing: het oppervlak grondig reinigen en ontvetten. Bij herhaald gebruik van de bus, smeer dan voor het opschroeven van de doseer tip een anaerobische afdichting op de schroefdraad van de doseertip om luchttoevoer te voorkomen. Laat nu een huid vormen op het aangebrachte materiaal (ca. 10 min). Laat een beetje materiaal uit de doseertip komen en trek dit weg bij een volgend gebruik.

WAARSCHUWING

Houder staat onder druk: Kan barsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. Niet doorsteken of verbranden, ook niet na gebruik. Tegen zonlicht beschermen. Niet aan temperaturen boven 50°C blootstellen. Buiten bereid van kinderen houden.
Reviews
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Stel een vraag