Torco Versnellingsbak Olie RTF GL-6 1 Liter

SKU
64970
Nog maar 2 op voorraad
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
€ 56,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64970
MerkTorco
FabrikantcodeA220015CE
MontagemateriaalNee
UniverseelJa
VersieRTF GL-6
Capaciteit1 L
Beschrijving
RTF Racing Transmissievloeistof is speciaal ontworpen om de vloeistofweerstand te verminderen voor meer energie-efficiëntie zonder de duurzaamheid van componenten in gevaar te brengen. Het is gemaakt van een combinatie van speciaal geselecteerde 100% synthetische Groep IV / V basisoliën die een superieure schuifweerstand en extreme temperatuurstabiliteit bewijzen.

RTF is speciaal samengesteld om de lastdragende en extreme druk slijtage-eigenschappen van GL-5 of GL-6 tandwieloliën met een hogere viscositeit te overtreffen. RTF biedt anti-score bescherming voor hoge snelheid, hoge belasting en schokbelastingsomstandigheden met een hoog koppel, terwijl een soepele werking van synchronisatoren mogelijk is.

Aanbevolen voor handgeschakelde transmissies, transaxles en maritieme outdrive-units waar een SAE 75W90, 80W90 of 90 is gespecificeerd. Vervangt ook SAE-motorolie 10W30, 30, 10W40 of 40 indien gespecificeerd voor transmissies.

Vaak gebruikt in cirkelspoor (Winston Cup, Busch, aangepast, voorraad), wegracen, formule, open wiel (Champ Cars, IRL Cars), off-road, dragracen, compacte sportwedstrijden op straat en binnenlandse prestatietoepassingen.

Sterk aanbevolen voor het bereiken van maximale energie-efficiëntie. Uitstekend geschikt voor tandwielkasten met droge carter en vloeistofaandrijving. Opmerking: RTF wordt speciaal aanbevolen voor Richmond Gear Racing Transmissions.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Torco Versnellingsbak Olie RTF GL-6 1 Liter
Uw waardering
Stel een vraag