Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Radiator Expansievat Aluminium Ford Focus

SKU
64857
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 259,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64857
MerkMishimoto
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamFocus
MateriaalAluminium
UniverseelNee
FabrikantcodesMMRT-RS-16EBK, MMRT-RS-16EWBL, MMRT-RS-16EWRD
Technische DetailsOnly Fits Ford Focus ST 2013+/ Focus RS 2016+
Geschikt voor
Beschrijving
Voeg wat betrouwbaarheid en motorruimte-styling toe aan uw Focus RS / ST met de Mishimoto RS / ST-expansietank. Deze tank is voorzien van interne schotten om het gebrek aan koelvloeistof door overloopopeningen op de motor te voorkomen. Tijdens bochten, remmen en accelereren op hoge snelheid verminderen de interne schotten het klotsen van koelvloeistof.

De ingenieurs van Mishimoto hebben een koelvloeistof indicator meegeleverd om een goede observatie van de warme en koude koelvloeistofniveaus mogelijk te maken, waardoor het motoronderhoud veel gemakkelijker wordt. Uiteindelijk moet u rekening houden met de gezondheid van uw plastic expansietank. Plastic is vatbaar voor breuk na jaren van constante temperatuurschommelingen.

De Mishimoto-tank is gemaakt van duurzaam, TIG-gelast aluminium voor optimale duurzaamheid en lange levensduur. Het hergebruikt de standaard expansietankdop en bevat een overloopnippel op de vulhals voor het toevoegen van een extra koelmiddeltank, zodat uw Focus RS NHRA legaal blijft. Alle punten van zorg komen aan bod met deze upgrade.

Gemakshalve kunt u uw nieuwe upgrade van de koelmiddeltank in minder dan een uur installeren, aangezien deze is ontworpen met het oog op een perfecte montage. Net als al onze Focus RS-onderdelen, bevat deze expansietank ook de Mishimoto levenslange garantie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Radiator Expansievat Aluminium Ford Focus
Uw waardering
Stel een vraag