Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Intercooler Kit Ford Fiesta

SKU
64827
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 1.127,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64827
MerkMishimoto
MontagemateriaalJa
AantalComplete Set
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamFiesta
UniverseelNee
FabrikantcodesMMINT-FIST-14KBBK, MMINT-FIST-14KBG, MMINT-FIST-14KBSL, MMINT-FIST-14KPBK, MMINT-FIST-14KPG, MMINT-FIST-14KPSL
Technische DetailsOnly Fits Ford Fiesta ST 2014+
Geschikt voor
Beschrijving
Colorpick: Color Intercooler / Color Intercooler pijpen

Veel prototypes kwamen binnen, maar er kwam er maar één bovenaan. De ingenieurs hebben verschillende ontwerpen voor deze Fiesta ST intercooler doorlopen, waarbij de voordelen en nadelen van elk werden afgewogen.

Het uiteindelijke ontwerp bestaat uit een intercooler in buis- en vinstijl om de lucht naar de radiator te laten stromen en het totale gewicht te verminderen. De kerngrootte is 51% groter dan de voorraad en zorgt ook voor een toename van 25% van het interne kernvolume. Tijdens het testen heeft deze Fiesta ST intercooler de inlaattemperaturen met maar liefst 26 F verlaagd! Deze Fiesta ST intercoolerkit bevat luchtomleidingsplaten om lucht door de koeler te leiden voor maximale efficiëntie.

De Mishimoto Fiesta ST koude-zijde intercooler pijp heeft een CNC-gefreesde sensorflens voor de voorraaddruksensor, een poort voor meth-injectie of een boostmeter, en een siliconen slang en CNC-plug om verwijdering van het standaard geluidssymposersysteem mogelijk te maken. Mishimoto's Fiesta ST intercooler piping is voorzien van duurzame siliconen koppelingen en roestvrijstalen T-boutklemmen voor betrouwbare houdkracht wanneer je een volledige boost op een lange rechte lijn krijgt.

De volledig aluminium, TIG-gelaste constructie is van de hoogste kwaliteit en net als alle Mishimoto Fiesta ST-onderdelen wordt deze ondersteund door de Mishimoto levenslange garantie!
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Kit Ford Fiesta
Uw waardering
Stel een vraag