Mishimoto Intercooler Kit Mitsubishi Lancer Evolution

SKU
64826
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 1.144,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64826
MerkMishimoto
MontagemateriaalJa
AantalComplete Set
Auto Merk NaamMitsubishi
Auto Model NaamLancer Evolution
UniverseelNee
FabrikantcodesMMINT-EVO-10KBK, MMINT-EVO-10KSL
Technische DetailsOnly Fits Mitsubishi Lancer Evolution X 2008-2015
Geschikt voor
Beschrijving
Een krachtige Evo vereist een intercooleropstelling die zorgt voor een optimale luchtstroom en een koele, dichte lading lucht. Gemodificeerde voertuigen met hoge boosterdrukken hebben vaak verhoogde luchtinlaattemperaturen (AIT's) en warmteafvoer, die beide kunnen leiden tot verminderde prestaties. Houd uw inlaattemperaturen onder controle met de Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution X Performance Intercooler-set. Deze intercooler kit is een directe bolt-on unit die speciaal is ontworpen voor de Evo X.

Dankzij een efficiënte 3,5-inch dikke staaf en plaatkern zorgt deze intercooler voor een optimale warmteafvoer en lage AIT's. De robuuste eindtanks van gegoten aluminium bieden superieure duurzaamheid en een soepele, ononderbroken luchtstroom. De intercoolerkern is een strategisch lamelontwerp dat een substantiële warmte-uitwisseling bevordert en een minimaal drukverlies over de kern biedt.

Deze kit bevat ook gepolijste 2,5-inch doorngebogen aluminium buizen en vierlagige 100% siliconen koppelingen met hittebestendige ingebedde vezels. Deze koppelingen bieden een verhoogde warmte- en druktolerantie in vergelijking met de fabrieksrubberverbindingen. Betrouwbare laadluchtaansluitingen zijn essentieel voor een betrouwbare werking.

De Mishimoto Mitsubishi Evolution X Intercooler Pipe Kit bevat hoogwaardige roestvrijstalen T-boutklemmen voor elke verbinding. Deze klemmen bieden de houdkracht die u nodig heeft voor een verhoogde boostdruk! De Mishimoto Mitsubishi Lancer Evolution X Performance Intercooler-kit biedt een dyno-bewezen toename van 10 whp en 10 tq, en ondersteunt gemodificeerde voertuigen tot 600 whp! Of u nu een pass maakt op de dragstrip of over een rallypodium glijdt, deze intercoolerkit biedt de koeling die uw motor nodig heeft om optimaal te presteren.

Deze intercooler is verkrijgbaar met een poedercoating in Sleek Silver of Stealth Black. Zoals bij al onze producten, bevat deze intercoolerkit de levenslange garantie van Mishimoto, die superieure productkwaliteit en vakmanschap garandeert.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Kit Mitsubishi Lancer Evolution
Uw waardering
Stel een vraag