Mishimoto Intercooler Kit Honda Civic

SKU
64824
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 1.439,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64824
MerkMishimoto
MontagemateriaalJa
AantalComplete Set
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
UniverseelNee
FabrikantcodesMMINT-CTR-17KBKWBK, MMINT-CTR-17KBKWRD
Technische DetailsOnly Fits Honda Civic Type R 2017+
Geschikt voor
Beschrijving
Het is niet eenvoudig om genoemd te worden als een van de snelste voorwielaangedreven productieauto's ter wereld. Honda zette al hun technische bekwaamheid achter deze prestatie, maar aangezien de Honda Civic Type R uit 2017+ zich in het grijze gebied van baanduivel en forenzenauto bevindt, moesten er enkele offers worden gebracht. Een van die opofferingen komt in de vorm van het slecht presterende intercooling-systeem waarmee de FK8 is geboren. Onder intense rijomstandigheden, of gewoon betrapt worden op een zinderende zomerdag, wordt de voorraadbuis-en-vin-intercooler doorweekt van warmte, wat de prestaties van uw CTR ondermijnt.

Wij hier bij Mishimoto streven ernaar om die kracht weer in je hete Honda te stoppen door hem koel te houden met de Mishimoto 2017+ Honda Civic Type R Performance Intercooler Kit. We zijn begonnen met het vergroten van de totale omvang van de kern twee meer dan het dubbele van die van de voorraadafmetingen. De 4,7 inch dikke kern heeft een toename van 169% van het totale volume en stoot het externe vinoppervlak met 189% op voor optimale warmteafvoer-eigenschappen.

We zijn ook niet gestopt met de omvangstoename. Om ervoor te zorgen dat de geladen lucht goed door de grotere kern stroomt, zijn we geüpdatet naar een staaf-en-plaat kernconstructie. Het robuuste ontwerp biedt niet alleen verbeterde stromingseigenschappen, maar helpt ook bij het overdragen van warmte weg van de geladen lucht. De plastic eindtanks behoren tot het verleden en zijn vervangen door onze slanke ontwerpen van gegoten aluminium om de luchtstroom van en naar de leidingen effectiever te sturen.

Met de Mishimoto Performance Intercooler Kit is de Intercooler niet het enige onderdeel dat een update heeft gekregen, en we hebben de vrijheid genomen om het hele intercooling-systeem te herzien. Honda bracht een aantal van die offers in naam van massaproductie ook naar de intercoolerleidingen. De beperkende leidingdiameters beperken het potentieel van de K20C1 om de boost te verhogen met deuntjes, en de rubberen secties zijn bestemd om langs de lijn te verslechteren. We hebben deze kanalen voor geladen lucht geüpdatet met een 2.5? doorn-
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Kit Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag