Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Intercooler Buizen Kit Intercooler Pipe Kit Zwart Ford Focus

SKU
64822-BK
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 403,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64822-BK
MerkMishimoto
CertificaatGeen certificaat
KleurZwart
FabrikantcodeMMICP-RS-16KBK
MontagemateriaalJa
AantalComplete Set
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamFocus
UniverseelNee
VersieIntercooler Pipe Kit
Technische DetailsOnly Fits Ford Focus RS 2016+
Geschikt voor
Beschrijving
Verminder de beperking en voeg meer volume toe aan de stroom van geladen lucht in uw 2016+ Ford Focus RS met de Mishimoto Performance Intercooler Piping-set.

We hebben de kracht van onze hot-side en cold-side kits gecombineerd om u de beste luchtwegen van en naar de intercooler in uw Focus RS te geven. Onze koudzijdige buis bestaat uit één stuk duurzaam 5-laags siliconen, waardoor er geen extra koppelingen nodig zijn. Het verbeterde ontwerp is flexibel genoeg om de installatie een fluitje van een cent te maken, en is verstevigd met staaldraad om tegen hetzelfde misbruik bestand te zijn als zijn aluminium tegenhanger.

We hebben ook de binnendiameter van de koude buis vergroot, wat overeenkomt met een toename van 31% van het interne volume en een toename van 46% van de stroom over de voorraadleidingen. Onze biezen aan de koude kant zijn verkrijgbaar in het zwart en het volledige potentieel wordt ontgrendeld in combinatie met onze hot-side kit.

Omdat de hot-side meer afstand heeft om te reizen, hebben we een speciaal ontworpen aluminium middengedeelte geïntegreerd en dit gecombineerd met een paar betrouwbare siliconen koppelingen, allemaal om ervoor te zorgen dat uw Mk.III RS elke kostbare PSI van boost in het systeem behoudt .

Naast het vergroten van de diameter tot 2,5 inch, zijn onze leidingen aan de hete zijde speciaal ontworpen om de luchtstroom naar de voorste PTU-koeler te leiden, die zou worden geblokkeerd door een traditioneel leidingontwerp. Onze luchtafleidende hot-side pijp is voorzien van met draad versterkte, 5-laags siliconen koppelingen om een veilige verbinding met de turbo en intercooler te garanderen.

De Mishimoto Performance Intercooler Piping Kit is verkrijgbaar in het zwart en bevat alle hardware die nodig is voor een versterkte en directe montage op uw 2016+ Ford Focus RS. Zoals bij al onze producten, bevat deze kit ook de Mishimoto levenslange garantie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Buizen Kit Intercooler Pipe Kit Zwart Ford Focus
Uw waardering
Stel een vraag