Mishimoto Lucht Inlaat Ford Focus

SKU
64793
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 519,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64793
MerkMishimoto
UniverseelNee
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamFocus
AantalComplete Set
MontagemateriaalJa
FabrikantcodesMMAI-RS-16P, MMAI-RS-16WBK, MMAI-RS-16WBL
Technische DetailsOnly Fits Ford Focus RS 2016+
Geschikt voor
Beschrijving
Ford heeft eindelijk onze Amerikaanse kusten opgeluisterd met een Focus die de RS-badge draagt, en we kunnen niet gelukkiger zijn.

We wilden veel dingen verbeteren en upgraden op deze auto en een van die prioriteiten moest een intake zijn. Onze ingenieurs hebben vele uren in ontwikkeling doorgebracht, waarbij ze een overvloed aan tests en gegevensverzameling hebben uitgevoerd. Dit is een volledige inlaat, die alle kerncomponenten in het OEM-systeem vervangt, inclusief de airbox en de inlaatpijp. Onze kit bevat een aluminium pijp van 3'' die helemaal naar de turbo leidt, met alle benodigde beugels voor een perfecte pasvorm.

De airbox heeft een soortgelijk ontwerp als de standaard airbox, waardoor een verbeterde drukval met een open bovenkant mogelijk is, waardoor het filter aan meer lucht wordt blootgesteld en de box tegen de kap wordt afgesloten, waardoor deze volledig gesloten blijft. Deze airbox maakt gebruik van de fabrieksluchtinlaatkanalen, die lucht vanaf de voorkant van de auto opvangen en de poorten zijn omgeven door weerstrippen om beweging te voorkomen.

Snijden of modificatie van fabrieksonderdelen is niet nodig, deze kit is een directe toepasbaar voor de 2016 + Ford FocusRS en natuurlijk is dit product gedekt door de Mishimoto levenslange garantie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Lucht Inlaat Ford Focus
Uw waardering
Stel een vraag