Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Forester

SKU
62523
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 134,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU62523
MerkRally Armor
MontagemateriaalJa
AantalSet van 4
Voor/AchterVoor en Achter
Auto Merk NaamSubaru
Auto Model NaamForester
UniverseelNee
FabrikantcodesRAL-MF5-BAS-BLK , RAL-MF5-UR-BLK/BL , RAL-MF5-UR-BLK/GRY , RAL-MF5-UR-BLK/RD , RAL-MF5-UR-RD/WH , RAL-MF5-UR-BLK/WH
Geschikt voor
Beschrijving
Bent u op zoek naar betaalbare kleppen voor dagelijks gebruik waarvoor geen speciaal snijwerk voor uw Forester nodig is?

Rally Armor's Basics zijn slimme en betaalbare alternatieven voor generieke, in de winkel gekochte spatlappen met toepassingsspecifieke bevestigingshardware - voor diegenen die liever minder uitgeven, een ongelooflijke dekking krijgen tegen spaanders, vuil en vuil terwijl sportieve, door rally geïnspireerde spatlappen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Rally Armor Basic spatlappen hoeven niet te worden gesneden of geboord en er wordt direct montagemateriaal meegeleverd. Bespaar tijd, moeite en geld met deze betaalbare optie. Dunner gemeten in vergelijking met onze klassieke spatlappen, de Basic spatlappen zijn behandeld om kleurvervaging te weerstaan en zijn een uitstekende keuze voor licht / seizoensgebruik. Rally Armor biedt de Basics voor de Subaru Forester 2003-2008 met ons logo in het zwart en bevat een complete set (4 kleppen) van bestuurder voor / achter en passagier voor / achter, naast roestvrije bevestigingsmaterialen. Boren is absoluut niet nodig; gewoon vastschroeven met eenvoudig te volgen instructies.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Forester
Uw waardering
Stel een vraag