Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Forester

SKU
62522
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 248,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU62522
MerkRally Armor
MontagemateriaalJa
AantalSet van 4
Voor/AchterVoor en Achter
Auto Merk NaamSubaru
Auto Model NaamForester
UniverseelNee
FabrikantcodesRAL-MF13-UR-BLK/GRY , RAL-MF13-UR-BLK/RD
Geschikt voor
Beschrijving
Rally Armor UR ("you are") spatlappen voor 1998-2002 Subaru Forester zijn duurzaam flexibel met behoud van hun functionele vorm en esthetische lijnen. Rally Armor gebruikt eersteklas polyurethaan - een zeer gewenst materiaal dat wordt gebruikt bij de constructie van stabiele en duurzame onderdelen in de hele industrie. Ondanks variabel hete en / of ijzig koude weersomstandigheden, zijn de UR-spatlappen zo samengesteld dat ze bestand zijn tegen hoge impactkrachten en corrosieve UV-stralen kleuren.

Deze kleppen worden aanbevolen voor eigenaars van een Subaru Forester die niet alleen geïnteresseerd zijn in 4-hoekbescherming tegen vuil van de weg, maar ook de inherente flexibiliteit en duurzaamheid in een spatlap waarderen. Van gewone lakschadelijke boosdoeners zoals zout, modder, grind, teer en vuil, Rally Armor urethaan spatlappen zijn ontworpen om de afwerking van een voertuig te beschermen tegen onnodige voortijdige slijtage. Verminder spaanders, schaafwonden en onooglijk vuil dat zich ophoopt op de carrosseriedelen en spatbordputten, terwijl de optimale schokbestendigheid en materiaalbestendigheid behouden blijven. Deze boorvrije UR-spatlapapplicatie is een directe montage voor de Subaru Forester 1998-2002.

Elke Forester UR-spatlapset van 1998-2002 bevat 4 spatlappen voor alle hoeken van het voertuig, toepassingsspecifieke bevestigingsmaterialen en roestvrijstalen beugels.

Let op: 1 set in de winkelwagen = 4 kleppen, bijbehorende hardware en instructies. Kleurencombinatie: zwart urethaan met grijs Rally Armor-logo.

Montage opmerking: Past op 1998-2002 Subaru Forester.

BELANGRIJKE opmerking: Vereist het gebruik van een bestaand OEM-voorste montagepunt dat aanwezig is op standaard voertuigen met spatlappen. Zie afbeelding.

Vanwege de leeftijd van het voertuig kunnen de omstandigheden de klant ertoe aanzetten deze stukken bij een lokale dealer te kopen, aangezien ze niet verkrijgbaar zijn bij Rally Armor.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Forester
Uw waardering
Stel een vraag