Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Legacy

SKU
62521
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 246,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU62521
MerkRally Armor
MontagemateriaalJa
AantalSet van 4
Voor/AchterVoor en Achter
Auto Merk NaamSubaru
Auto Model NaamLegacy
UniverseelNee
FabrikantcodesRAL-MF34-UR-BLK/GRY , RAL-MF34-UR-BLK/RD , RAL-MF34-UR-BLK/SIL
Geschikt voor
Beschrijving
Rally Armor UR (you are ") spatlappen voor 2015+ Subaru Legacy sedan zijn duurzaam flexibel met behoud van de functionele vorm en esthetische lijnen ondanks veranderlijk hete en / of ijzig koude weersomgevingen. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, een zeer gewenst materiaal dat wordt gebruikt in de constructie De Rally Armor UR spatlappen zijn gemaakt van stabiele en duurzame onderdelen in de hele industrie en zijn zo samengesteld dat ze bestand zijn tegen hoge impactkrachten en corrosieve UV-stralen.

De UR's worden aanbevolen voor Legacy-bezitters die niet alleen geïnteresseerd zijn in 4-hoekbescherming tegen wegresten, maar ook waarde hechten aan inherente flexibiliteit en een lange levensduur in een spatlap. Van gewone lakschadelijke boosdoeners zoals zout, modder, grind, teer en vuil, de Rally Armor-spatlappen zijn ontworpen om de afwerking van een voertuig te beschermen tegen onnodige voortijdige slijtage. Verminder spaanders, schaafwonden en onooglijk vuil dat zich ophoopt op de carrosseriedelen en spatbordputten, terwijl de optimale schokbestendigheid en materiaalbestendigheid behouden blijven. Deze UR-spatlapapplicatie is een directe montage voor de 2015+ Subaru Legacy.

1 set spatlappen omvat: 4 kleppen voor alle 4 de hoeken van het voertuig, bijbehorende bevestigingsmaterialen en instructies. "
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Legacy
Uw waardering
Stel een vraag