Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Oliekoeler Kit Aluminium Ford Mustang

SKU
60712
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 651,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU60712
MerkMishimoto
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamMustang
MateriaalAluminium
UniverseelNee
FabrikantcodesMMOC-MUS4-15BK, MMOC-MUS4-15
Technische DetailsOnly Fits EcoBoost Model
Geschikt voor
Beschrijving

Voor het eerst in meer dan 30 jaar is de iconische Ford Mustang verkrijgbaar met een 4-cilindermotor met turbocompressor die meer dan 300 pk produceert! 4-cilindermotoren met turbocompressor kunnen hun olie binnen enkele ronden op het circuit of bij agressief rijden op de weg zeer snel oververhitten.

Wist je dat in tegenstelling tot de 5.0 liter V8 de 2.3 liter EcoBoost Mustang niet wordt geleverd met een fabrieksoliekoeler? Agressieve deuntjes en sommige trackmiles kunnen uw olie aanzienlijk oververhitten, waardoor uw motor verslijt.

Laat het aan Mishimoto over om een oliekoelingsoplossing voor je Mustang EcoBoost te bedenken! De Mishimoto-ingenieurs zijn begonnen met een grote 19-rijige oliekoeler en hebben deze aan de voorkant van het voertuig gemonteerd, waar deze de meeste luchtstroom ontvangt. Toepassingsspecifieke gevlochten roestvrijstalen leidingen brengen de olie van de koeler naar de motor en zijn voorzien van -10AN-fittingen voor een eenvoudige installatie.

Mishimoto-ingenieurs zagen consistente temperatuurdalingen van meer dan 40 graden Fahrenheit met behulp van onze niet-thermostatische sandwichplaat. Bewijs dat deze oliekoelerkit bestand is tegen de belastingen van de meest extreme toepassingen.

Deze Mustang EcoBoost-oliekoelerkit uit 2015 is verkrijgbaar met een slanke zilveren of stealth zwarte koeler en naar keuze de MIshimoto Oil Sandwich Plate of de MIshimoto Thermostatic Oil Sandwich Plate.

Zoals bij al onze producten, bevat deze Mishimoto Mustang EcoBoost-oliekoelerkit de levenslange garantie van Mishimoto.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Oliekoeler Kit Aluminium Ford Mustang
Uw waardering
Stel een vraag