Skunk2 Afdek Ringen Honda Civic,Accord,Integra

SKU
57219
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 96,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57219
MerkSkunk2
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,Accord,Integra
UniverseelNee
Fabrikantcodes649-05-0125, 649-05-0120
Technische DetailsB Series VTEC only
Geschikt voor
Beschrijving
Skunk2 introduceert met trots de meest unieke, onopvallende dress-up hardware die je ooit hebt gezien. Een origineel ontwerp, Skunk2's Low Profile Valve Cover Hardware-kits zijn de enige die speciaal zijn ontworpen voor K-series klepdeksels.

Hardware-kits met laag profiel voor klepafdekkingen zijn een uitgebreid ontwerp met speciaal ontworpen "afstandhouders" die voorzieningen bevatten voor de unieke, onopvallende ringen van Skunk2 en verzonken roestvrijstalen hardware. Elke set bevat 10 vlakke ringen en 10 verzonken roestvrijstalen bouten. Alle sets zijn compatibel met OEM-kleppendeksels en OEM- en de meeste aftermarket-bougiekabels.

Elke afstandhouder van OEM-kwaliteit vervangt de fabrieksmontagebouten en is vastgezet volgens fabrieksspecificaties. Geen andere klep ... [Lees meer?] Cover kit beschikbaar doet dit. Een reeks Viton O-ringen en de juiste afstandsverlengingen worden bij elke set meegeleverd om een lekvrije afdichting en OEM-pasvorm en afwerking te garanderen.

Alleen Skunk2's 36-delige hardware-kits met laag profiel voor kleppendeksel bevatten ringen en afstandhouders voor alle zes montagepunten en voor het op hun plaats bevestigen van de meeste bougiekabels. En alleen Skunk2 biedt de meest onopvallende ringen en bouten die er zijn, die meer dan 75% dunner zijn dan de fabrieksring en moercombinatie.

Skunk2's Low Profile Valve Cover Hardware kits zijn vervaardigd uit 6061-T6 aluminium en zijn beschikbaar voor K-serie motoren in zwart, blauw, goud, paars, rood en helder hard geanodiseerde afwerkingen, en zijn voorzien van Skunk2's klassieke, lasergeëtste logo. Skunk2 gebruikt dezelfde ontwerp- en fabricagemethoden voor al zijn Fine Tuning-accessoires als voor de allerbeste racecomponenten. Skunk2's onopvallende hardwarekits voor klepafdekkingen helpen om die unieke finishing touch te geven aan het voertuig waaraan u zo hard werkt om het goed te laten presteren, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun stijl consistent is met ons rijke race-erfgoed.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Afdek Ringen Honda Civic,Accord,Integra
Uw waardering
Stel een vraag