Skunk2 Afdek Ringen Honda Civic,CRX,Del Sol

SKU
57218
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 96,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57218
MerkSkunk2
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,CRX,Del Sol
UniverseelNee
Fabrikantcodes649-05-0115, 649-05-0110
Technische DetailsB Series VTEC only
Geschikt voor
Beschrijving
Skunk2 Low Profile-kleppendekselhardwarekits zijn een uitgebreid ontwerp, met speciaal ontworpen "afstandhouders" die voorzieningen bevatten voor de unieke, onopvallende sluitringen van Skunk2 en verzonken roestvrijstalen hardware. Elke set bevat 12 onopvallende sluitringen en 12 verzonken roestvrijstalen bouten. Alle sets zijn compatibel met OEM-kleppendeksels en OEM- en de meeste aftermarket-bougiekabels, waaronder die van Skunk2.

Elke afstandhouder van OEM-kwaliteit vervangt de fabrieksmontagebouten, waardoor de nokkenaskappen volgens fabrieksspecificaties kunnen worden bevestigd. GEEN ANDERE kleppendekselset biedt een dergelijke oplossing. Een reeks Viton O-ringen en de juiste verlengstukken worden bij elke set meegeleverd om een lekvrije afdichting en OEM-pasvorm en afwerking te garanderen.

Alleen Skunk2's 40-delige hardware-kits met laag profiel voor kleppendeksel bevatten ringen en afstandhouders voor alle acht montagepunten en voor het op hun plaats bevestigen van de meeste bougiekabels. En alleen Skunk2 biedt de ringen en bouten met het laagste profiel.

Skunk2's Low Profile Valve Cover Hardware-kits zijn vervaardigd uit 6061-T6 aluminium en zijn beschikbaar voor VTEC-motoren uit de B-serie in zwart, blauw, goud, paars, rood en helder hard-geanodiseerde afwerkingen, en zijn voorzien van Skunk2's klassieke, lasergeëtste logo .
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Afdek Ringen Honda Civic,CRX,Del Sol
Uw waardering
Stel een vraag