Skunk2 Klepveren Set Pro-Series Honda Civic,Accord,Integra

SKU
57176
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 545,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57176
MerkSkunk2
Fabrikantcode311-05-7380
MontagemateriaalNee
AantalSet van 16
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,Accord,Integra
Product LinePro-Series
UniverseelNee
Technische DetailsSeat Pressure: 100 lbs at 1.600”Open Pressure: 255 lbs at 1.100”Coil Bind: 0.890”Max Lift: 0.680”
Geschikt voor
Beschrijving
Skunk2 introduceert met trots zijn Pro Series XP (Extra Pressure) Racing Valve Spring Kits voor de Honda K-series i-VTEC motoren. Elke kit bevat Skunk2's hoogwaardige, in de race bewezen dubbele klepveren die het resultaat zijn van bijna twee decennia aan race- en motorbouwervaring.

“XP” heeft een hogere stoeldruk voor motoren met turbocompressor en extreem hoge toerentallen. Deze veer heeft een stoeldruk van 100 lbs @ 1.600 ”, terwijl de spiraalbinding hoog blijft voor nokkenassen met hogere hefhoogte.

Elke Pro Series XP Racing klepveer is uitsluitend vervaardigd uit superschoon, chroom-siliconen draad dat in Japan is gefreesd. Door gebruik te maken van binnen- en buitenveren die met elkaar zijn verbonden door een lichte interferentiepassing en met verschillende frequenties, kunnen Pro Series XP Racing-klepveren zwevende kleppen voorkomen en de valvetrain-stabiliteit behouden bij motortoerentallen van meer dan 11.000 tpm. Gewikkeld door een vooraanstaande Noord-Amerikaanse spoel, behouden onze Pro Series XP Racing klepveren zijn duurzaamheid en sterkte, wat resulteert in verbetering van de extreme vermoeidheidslimiet van de draad en verbeterde weerstand tegen belastingverlies.

Pro Series XP Racing-klepveren zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van extreem hoge nokkenassen die bij langdurig gebruik met hoge toerentallen werken bij races op kampioenschapsniveau. Skunk2's Pro Series XP Racing Valve Spring's voor de Honda's K-serie i-VTEC-motoren zijn gewoon de beste op de markt. Pro Series XP Racing klepveren zijn getest met snelheden hoger dan 11.000 tpm op onze motordyno, straat en het racecircuit. Onze superieure, Japans gefreesde, super schone chromen siliconen draad is 100 procent wervelstroom geïnspecteerd voordat hij wordt opgerold. Vervolgens zijn ze warmtebehandeld, kogelgestraald en chemisch gepolijst voor sterkte en duurzaamheid. Een speciaal nitreerproces rondt het rigoureuze productieproces van Skunk2 af. Het eindresultaat is een lichtgewicht klepveer die veilig plaats biedt aan nokkenassen met hoge hefhoogte en een superieure weerstand biedt tegen belastingverlies, zelfs onder extreme bedrijfsomstandigheden.

Skunk2 ontwerpt, ontwikkelt en test zijn volledige valvetrain-assortiment in eigen huis om superieure kwaliteit en maximale prestatiewinst te garanderen. Tijdens de ontwikkeling wordt elk valvetrain-onderdeel getest, zowel op de dyno als op de weg, inclusief 11.000 tpm dragraceringsmotoren en 17.000 tpm superbikes. Vervaardigd uit de beste beschikbare materialen, leveren Skunk2 valvetrain componenten uitzonderlijke prestaties, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze componenten blijven standaard aanwezig op elk Skunk2-voertuig dat we bouwen en ondersteunen.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Klepveren Set Pro-Series Honda Civic,Accord,Integra
Uw waardering
Stel een vraag