Skunk2 Nokkenassen Tuner Series Honda Civic,Del Sol,Shuttle

SKU
57162
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 592,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57162
MerkSkunk2
Fabrikantcode305-05-0050
MontagemateriaalNee
Aantal1 Stuk
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,Del Sol,Shuttle
Product LineTuner Series
UniverseelNee
Technische DetailsIN. 242* / 11.37
Geschikt voor
Beschrijving
Verkrijg extra pk's en koppel met Skunk2's tuner-serie nokkenassen, onze inleidende lijn van hoogwaardige nokkenassen voor Honda's D-serie VTEC-motoren. Tuner-serie Stage 2-nokkenassen zijn ontworpen om het vermogen en koppel van licht gewijzigde motoren te optimaliseren. Als gevolg hiervan is VTEC-crossover dramatisch, waardoor die klassieke primaire naar secundaire piek mogelijk is. Geen enkele andere lijn van hoogwaardige nokkenassen komt zelfs maar in de buurt van Skunk2's Tuner-serie.

De nokkenassen van de Tuner-serie, voor het eerst geïntroduceerd in 1999, zijn vervaardigd uit dezelfde gepatenteerde, hoogwaardige kernen als de agressievere Pro Series-nokkenassen van Skunk2, zijn CNC-geslepen en hebben unieke profielen en lobbenvormen die de nadruk leggen op acceleratie en kracht.

Skunk2 nokkenassen leveren een ongeëvenaard vermogen als gevolg van voortdurende, uitgebreide ontwikkeling en testen. Door gebruik te maken van geavanceerde productietechnieken en de nieuwste geautomatiseerde simulatie- en modelleerapparatuur, kunnen Skunk2-nokkenassen maximaal vermogen leveren over de gehele powerband. Skunk2 ontwerpt en test al zijn nokkenassen in eigen huis om de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen. Elke nokkenas is gemaakt van nieuwe, blinde nokkenasblanks die een verhoogde torsiesterkte, verbeterde duurzaamheid en verminderde wrijvingseffecten hebben. Alle Skunk2-nokkenassen worden volgens exacte specificaties geslepen met behulp van de modernste CNC-nokslijpmachines die zijn uitgerust met slijpschijven met kubieke boor en voorzien van geharde, slijtvaste lobben en oppervlakken.

Skunk2-nokkenasontwerpen zijn het directe resultaat van onze jarenlange inspanningen op het gebied van dragracen en wegracen. Naast elke Skunk2 projectauto en racevoertuig vertrouwen 's werelds beste race- en dragracesportteams al jaren op Skunk2 nokkenassen.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Nokkenassen Tuner Series Honda Civic,Del Sol,Shuttle
Uw waardering
Stel een vraag