Skunk2 Voor Camber Kit Classic-Series Honda Civic

SKU
57099
Nog maar 1 op voorraad
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
€ 222,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57099
MerkSkunk2
CertificaatGeen certificaat
Voor/AchterVoor
Links en/of rechtsLinks en Rechts
Fabrikantcode516-05-0680
MontagemateriaalNee
AantalSet van 2
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
Product LineClassic-Series
UniverseelNee
Technische Details+/- 4 DEGREES Vulcanized Bushings
Geschikt voor
Beschrijving
Gebaseerd op Skunk2's klassieke camber kit ontwerp dat al meer dan een decennium wordt aangeboden, ontwierp Skunk2 de Tuner Series Front Camber Kit voor de '96 -'00 Civic met de prijsbewuste liefhebber in gedachten. Liefhebbers die de prestaties serieus nemen, kunnen nu bijna alle abnormale bandenslijtage als gevolg van negatieve camber corrigeren en de stabiliteit bij hoge snelheden verhogen.

Elke Camber Kit uit de Tuner-serie bevat rubberen bussen van hoge kwaliteit en de klassieke gesmede kogelgewrichten uit één stuk van Skunk2 met een uniek ontwerp met vierkante ringen voor antislipprestaties, verminderde boutvervorming en verhoogde duurzaamheid. Naast verbeterde rijeigenschappen en verminderde bandenslijtage op verlaagde voertuigen, helpt het gepatenteerde ontwerp van Skunk2 structurele vermoeidheid en falen te verminderen die vaak wordt geassocieerd met andere camber-aanpassingskits.

Skunk2's Camber Kits zijn de nummer één keuze van vele professionele raceteams, waaronder Honda's eigen fabrieksraceauto's, sinds 1997. En sinds 1995 leidt Skunk2 de industrie met zijn volledig verstelbare Camber Kits. Om tegemoet te komen aan de behoeften van liefhebbers, heeft Skunk2 in 1998 een belangrijke verandering doorgevoerd door een extra grote, rechthoekige topmontage toe te voegen aan de voorste camberkits voor een betere positieve afstelling. In 2000 was Skunk2 een pionier in het gebruik van gesmede kogelgewrichten uit één stuk. En in 2004 introduceerde Skunk2 zijn gepatenteerde Pro Series-kogelgewrichten - een ontwerp dat vandaag de norm zet voor alle andere camber-kits
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Voor Camber Kit Classic-Series Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag