Skunk2 Radiateur Alpha Serie Aluminium Honda Civic,CRX

SKU
57071
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 317,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57071
MerkSkunk2
CertificaatGeen certificaat
Fabrikantcode349-05-1500
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,CRX
MateriaalAluminium
Product LineAlpha Serie
UniverseelNee
Geschikt voor
Beschrijving
De volledig aluminium Alpha Series-radiator van Skunk2 voor de '88 -'91 Civic / CRX is een direct-fit upgrade die is ontworpen om zowel de koelefficiëntie als de motorprestaties drastisch te verbeteren. De radiatoren van de Alpha-serie zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam aluminium, zijn voorzien van 100 procent gesoldeerde kernen en bevatten gepolijste eindtanks met het kenmerkende Alpha-logo van Skunk2 langs elke kant in reliëf. Elke Alpha Series Radiator heeft een dual-core ontwerp, zeer efficiënte lamellen voor maximale koelcapaciteiten en bevat een echte Skunk2 Radiatordop voor maximale prestaties en een eersteklas uiterlijk. Elke Alpha-serie radiator bevat ook voorzieningen voor de OEM-koelventilator en grotere 1,25-inch inlaten en uitlaten, wat hem ideaal maakt voor de meeste motorwissels die grotere radiatorslangen gebruiken.

De toewijding van Skunk2 aan het produceren van hoogwaardige componenten betekent dat elke Alpha Series Radiator voldoet aan of overtreft de normen van de originele uitrustingsfabrikant, dat elke radiator kan worden geïnstalleerd zonder aanpassingen aan het voertuig, en compatibel is met OEM-slangen, koelventilatoren en omhulsels. (Opmerking: voor sommige toepassingen voor het verwisselen van motoren zijn mogelijk aangepaste radiatorslangen en / of koelventilatoren nodig.)

Skunk2's Alpha-serie radiatoren zijn de perfecte aanvulling op elk high-performance voertuig en zijn ontworpen voor de straat, het circuit of zelfs OEM-vervangingsdoeleinden. De radiatoren van de Alpha-serie zijn gebouwd om bestand te zijn tegen harde elementen en tegen jarenlange hitte-cycli onder de motorkap. Elke Alpha Series Radiator houdt zich aan strikte kwaliteitscontrolenormen en zorgvuldige verpakking, wat resulteert in buizen en vinnen die in staat zijn tot een optimale stroming en efficiënte warmteoverdracht.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Radiateur Alpha Serie Aluminium Honda Civic,CRX
Uw waardering
Stel een vraag