Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Skunk2 Inlaatspruitstuk Pro-Series Aluminium Honda Civic,Accord

SKU
57006
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 698,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57006
MerkSkunk2
MateriaalAluminium
Product LinePro-Series
UniverseelNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,Accord
MontagemateriaalNee
Fabrikantcodes307-05-0325, 307-05-0320
Geschikt voor
Beschrijving
De ingenieurs van Skunk2 gingen terug naar de tekentafel toen ze begonnen met het verbeteren van het al populaire '07 -'11 Civic Type R RBC inlaatspruitstuk. Elk van de inlaatspruitstukken van de Pro-serie van Skunk2 voor Honda's motoren uit de K-serie heeft grotere plenums en kortere, extra grote lopers in vergelijking met de RBC, en is gegoten met dikker wandmateriaal, waardoor er ruimte overblijft voor verdere portering voor toepassingen met een hoog vermogen. In plaats van een verdeelstuk te produceren met een aanzienlijk oversized plenum en buitensporig korte lopers die het vermogen in het middensegment zouden opofferen, werden de Pro Series-verdeelstukken ontworpen voor de "straatliefhebber" die meer vermogen wil, maar geen prestaties in het middensegment wil opofferen om het. De resultaten zijn een verbeterde luchtstroom, een verbeterd venturi-effect en zowel mid-range als top-end vermogenswinst.

De volledig nieuwe, in serie geplaatste inlaatspruitstukken van Skunk2 voor de K-serie motoren van Honda zijn een direct passende vervanging voor alle '07 -'11 Civic Type R-motoren dankzij hun unieke ontwerp en gasklephuizen, die compatibel zijn met OEM gasklephuizen evenals die zo groot als 76 mm. Een thermisch geïsoleerde inlaatspruitstukpakking is ook inbegrepen, wat zorgt voor een echt geschroefde installatie (boren of modificeren is niet nodig). De verdeelstukken van de Pro-serie hebben ook een ontwerp met een gehoekte geleider, waardoor er bij vrijwel elke motorcombinatie voldoende ruimte is voor de motorkap.

Inlaatspruitstukken uit de Pro-serie bieden meer pk's en koppelwinst dan het populaire RBC-spruitstuk, maar zonder concessies te doen aan het vermogen in het middenbereik. Het ontwerp bevat lopers die qua lengte vergelijkbaar zijn met die van de RBC's, maar met grotere boringen, een speciaal taps toelopend ontwerp en een groter, taps toelopend plenum dat samen het vermogen in het middenbereik behoudt, maar de luchtstroom vergroot en versnelt om een aanzienlijk topvermogen te bieden winsten. De uitlaten van de inlaatspruitstukken van de Pro-serie zijn ook machinaal bewerkt en met de hand afgewerkt om zo goed mogelijk bij de poorten van de cilinderkop te passen. De vorm en het ontwerp van het inlaatspruitstuk van de Pro Series inlaatspruitstuk van Skunk2 vergroten ook de effecten van golfafvanging in het ideale werkbereik van de motor, wat een brede toename van het bruikbare vermogen mogelijk maakt.

Skunk2 is een bekende naam in de inlaatspruitstukbranche, met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, testen en bouwen ervan. Net als bij OEM-spruitstukken, zijn Skunk2's Pro Series inlaatspruitstukken shell-gegoten van 356-aluminium, CNC-gefreesd voor superieure sterkte, een precieze pasvorm en een hoogwaardige afwerking, en vacuüm getest op kwaliteit. Elk spruitstuk is gevormd met vloeiende overgangen van de gasklephuisopening naar het plenum naar de lopers met zuivere scheidingslijnen voor een optimale afwerking, zowel van binnen als van buiten, en heeft een echt Skunk2-naamplaatje.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Inlaatspruitstuk Pro-Series Aluminium Honda Civic,Accord
Uw waardering
Stel een vraag