K-Tuned VSS Dash Converter S2K All In One Honda Civic,CRX,Integra

SKU
56876
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 358,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU56876
MerkK-Tuned
CertificaatGeen certificaat
FabrikantcodeKTD-S2K-CON
MontagemateriaalNee
StijlS2K
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,CRX,Integra
UniverseelNee
VersieAll In One
Geschikt voor
Beschrijving

De K-Tuned All-in-One S2000 Dash Converter is ontworpen om alle giswerk en hoofdpijn uit de zeer populaire S2000 cluster swap te halen. Met deze eenvoudige, gebruiksvriendelijke en programmeerbare omvormer kan de gebruiker 3 afzonderlijke functies aanpassen: snelheid, koelvloeistoftemperatuur en brandstofniveau. De unit kan worden gebruikt met zowel de AP1- als de AP2 S2000-meterclusters in vrijwel elk chassis. Programmeren wordt gedaan door het apparaat via USB aan te sluiten op een Windows-computer of laptop en een eenvoudig gedownloade computertoepassing te gebruiken.

1) Snelheid - Converteert snelheidssignaal van tandwieltype en magnetisch naar het digitale signaal dat nodig is voor de S2K-cluster OPMERKING: Eenmaal geconverteerd blijft het snelheidssignaal nog eens 25% +/- instelbaar voor zeer nauwkeurige snelheidskalibratie.
2) Koelvloeistoftemperatuur - Converteert het koelvloeistoftemperatuursignaal van het dashboard om correct te lezen op het S2K-cluster. Dit is vooraf in de unit ingesteld, maar kan indien nodig worden aangepast.
3) Brandstofniveau - Maakt handmatige aanpassing van de brandstofmeter op het S2K-cluster mogelijk om overeen te komen met de gastank op het wisselvoertuig. Aanpassingen worden gemaakt via een kleine koperen wijzerplaat aan de onderkant van het apparaat.

De K-Tuned AIO-S2K-converter is aangesloten op de motorkabelboom aan de binnenkant van de auto, direct achter het cluster. Bedrading is eenvoudig, met slechts 8 draden om aan te sluiten: stroom, grond, snelheidssignaalinvoer en -uitvoer, temperatuursensorinvoer en -uitvoer en brandstofniveau-invoer en -uitvoer. De converter wordt compleet geleverd met een afneembare plug-in-kabelboom en een aparte USB-kabelboom waarmee de unit gemakkelijk uit de auto kan worden verwijderd en op een computer kan worden aangesloten om te programmeren. We voegen ook gedetailleerde installatie- en programmeerinstructies bij.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:K-Tuned VSS Dash Converter S2K All In One Honda Civic,CRX,Integra
Uw waardering
Stel een vraag