Skunk2 Spruitstuk Alpha Race Alpha Race 63.5mm Roestvrij Staal Honda Civic,CRX,Del Sol

SKU
55850
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 659,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU55850
MerkSkunk2
CertificaatGeen certificaat
Fabrikantcode412-05-1900
MontagemateriaalJa
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,CRX,Del Sol
MateriaalRoestvrij Staal
Product LineAlpha Race
UniverseelNee
VersieAlpha Race
Diameter63.5 mm
Geschikt voor
Beschrijving
Skunk2 is trots om haar geheel nieuwe Alpha Series Header voor Honda B-serie motoren aan te kondigen. De Skunk2 Alpha Series Header is gebaseerd op hun reeds populaire en door dyno bewezen MegaPower Headers, die al jaren worden gebruikt door toonaangevende, competitieve raceteams, en gebruikt veel van dezelfde ontwerpkenmerken en technologie.

De beslissing van Skunk2 om de Alpha Series Header te produceren was ingegeven door onze wens om ons race-bewezen ontwerp betaalbaarder en toegankelijker te maken voor dagelijkse enthousiastelingen. Dankzij nieuwe fabricagetechnieken kan Skunk2 dit doen tegen lagere algemene kosten, waardoor race-winnende headertechnologie voor iedereen beschikbaar is.

Skunk2's Alpha Series Header voor VTEC- en niet-VTEC B-serie motoren biedt Skunk2-prestaties, toonaangevende klantenservice en een volledig garantiebeleid, allemaal tegen een prijs die vergelijkbaar is met mindere budgetgerichte headers. In tegenstelling tot de budgetgerichte headers, zorgen alleen Skunk2 Alpha Series Headers voor een nauwkeurige montage en de gemoedsrust om te weten dat een Skunk2-vertegenwoordiger slechts een telefoontje of e-mail verwijderd is.

Alle Skunk2-headers zijn ontworpen en ontwikkeld om de uitlaatstroom te maximaliseren en zowel het vermogen als het koppel over de hele powerband te vergroten. Het unieke ontwerp is het resultaat van meer dan een decennium aan race-ervaring in combinatie met geautomatiseerde modellen en uitgebreide dyno-testen. Elke Skunk2 Alpha Series-koptekst heeft opeenvolgende gepaarde primaries van gelijke lengte en een 4-2-1 tri-Y-ontwerp dat uitmondt in een collector met een 2,5-inch uitlaat. Deze functies, gecombineerd met de unieke ontwerpspecificaties van Skunk2, bieden een extreem brede powerband die van toepassing is op een breed scala aan motorafmetingen en configuraties.

Alpha Series Headers bevatten ook de kleinst mogelijke primaire buizen die nodig zijn om een optimaal totaal en piekvermogen te bereiken. Door de diameter van de primaire buizen tot een minimum te beperken, is Skunk2 in staat om de hoogst mogelijke uitlaatgassnelheid door het hele maaibord te behouden, wat het middenbereikvermogen en de gasrespons aanzienlijk verbetert. Skunk2's Alpha Series Header biedt de perfecte combinatie van topvermogen zonder concessies te doen aan de prestaties in het middensegment of de gasrespons.

KENMERKEN:
Tri-Y-ontwerp van gelijke lengte
T-304 roestvrijstalen constructie
Unieke cilinderkoppeling
Speciaal ontworpen stappen
Dunne wand, gegoten verzamelaar
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Spruitstuk Alpha Race Alpha Race 63.5mm Roestvrij Staal Honda Civic,CRX,Del Sol
Uw waardering
Stel een vraag